Prinţul Charles a împlint 73 de ani. Fotografia aniversară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prinţul Charles îşi va petrece aniversarea participând la ceremonia anuală dedicată Remembrance Day la memorialul Cenotaph Foto: Arhivă
Prinţul Charles îşi va petrece aniversarea participând la ceremonia anuală dedicată Remembrance Day la memorialul Cenotaph Foto: Arhivă

Cea de-a 73-a aniversare a prinţului Charles a fost marcată, duminică, 14 noiembrie, prin publicarea unei fotografii care îl înfăţişează zâmbitor în timp ce stă aşezat pe o bancă, la reşedinţa Highgrove. Prinţul îşi va petrece aniversarea participând la ceremonia anuală dedicată Remembrance Day la memorialul Cenotaph, informează DPA/PA.

O imagine realizată pe perioada verii, potrivit Clarence House, de fotograful Hugo Burnand îl înfăţişează pe prinţul Charles care zâmbeşte către aparatul de fotografiat pe fundalul grădinilor înverzite de la reşedinţa sa din Gloucestershire, conform Agerpres.

Poartă  un costum albastru în dungi, o cravată albastru-deschis şi o batistă cu buline la buzunar, iar la rever, poartă o floare mov. 

Prinţul Chales îşi va petrece aniversarea participând la ceremonia anuală dedicată Remembrance Day la memorialul Cenotaph. 

Va depune o coroană la monument în numele reginei Elisabeta a II-a, care va privi de la balconul clădirii Ministerului de Externe, Commonwealth şi Dezvoltării.

Potrivit Palatului Buckingham, regina va participa la ceremonia anuală de depunere de coroane de la Whitehall, marcată anul acesta pe 14 noiembrie, şi care comemorează soldaţii britanici căzuţi pe front. 

Suverna, în vârstă de 95 de ani, a lipsit la câteva evenimente după ce medicii i-au recomandat să se odihnească în urmă cu trei săptămâni. A petrecut o noapte în spital pe 20 octombrie pentru teste preliminare.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite