Placido Domingo a ajuns la spital din cauza emboliei pulmonare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artistul de operă în vârstă de 72 de ani a fost internat într-un spital din Madrid, după ce a suferit un blocaj la artera pulmonară.

Doctorii susţin că principala cauză a emboliei pulmonare a fost un cheag de sânge.

Purtătorul de cuvânt al lui Placido Domingo spune că artistul îşi va reveni treptat, însă nu va fi în stare să susţină câteva dintre concertele programate pentru această perioadă. Nancy Seltzer mai zice că medicii i-au recomandat odihnă pentru trei sau patru săptămâni, dar perioada este variabilă, deoarece cântăreţul va reveni pe scenă numai când îşi va recupera forţele.

Aceasta nu este prima problemă de sănătate a lui Domingo, în ultimii ani. În 2010, artistul s-a întors în spectacole la numai 45 de zile după ce a fost operat de cancer la colon şi a reuşit să-şi respecte programul muzical strict, dovedindu-şi vivacitatea la o vârstă la care mulţi colegi ai lui s-au retras din lumina reflectoarelor.

Placido Domingo este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti de operă din lume, ce a interpretat mai bine de 140 de roluri şi a performat cu emblema The Three Tenors, alături de José Carreras şi Luciano Pavarotti.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite