Paris Hilton participă la Big Brother Bulgaria, ediţia dedicată vedetelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paris
Hilton este strănepoata lui Conrad Hilton, fondatorul lanţului
hotelier Hilton, cunoscută pentru stilul excentriv ce viaţă FOTO Reuters
Paris Hilton este strănepoata lui Conrad Hilton, fondatorul lanţului hotelier Hilton, cunoscută pentru stilul excentriv ce viaţă FOTO Reuters

Vedeta americană Paris Hilton participă la showul „Big Brother“ din Bulgaria, ediţia dedicată exclusiv celebrităţilor, scrie balkaninsight.com Emisiunea, care a început pe 15 septembrie, a mai avut parte de invitaţi celebri. Ediţia de anul trecut a avut-o în prim-plan pe celebra Pamela Anderson.

„Este prima ocazie cu care ajung în Bulgaria, sunt foarte încântată să mă aflu aici. Voi sta câteva zile“, le-a spus Hilton reporterilor adunaţi pe aeroportul din Sofia. Moştenitoarea imperiului Hilton a venit însoţită de iubitul său în vârstă de 21 de ani, modelul de origine spaniolă, River Viiperi. Totodată, ea le-a spus jurnaliştilor bulgari că noul său album se va lansa, cel mai probabil, pe 1 octombrie.

La o zi după începerea emisiunii, gazda reality-showului, Niki Kanchev, a avut o scurtă conversaţie cu Paris Hilton despre noua sa colecţie de haine, despre posibilitatea de a deschide un magazin în Bulgaria, dar şi despre experienţa ei ca DJ în Ibiza, în această vară.

Paris Hilton devine a doua mare vedetă internaţională care participă în cadrul showului Big Brother Bugaria, după ce sex simbolul Pamela Anderson a petrecut mai multe zile în ediţia VIP a emisiunii de anul trecut.

Cunoscută pentru stilul excentric de viaţăParis Hilton este strănepoata lui Conrad Hilton, fondatorul lanţului hotelier Hilton. Despre vedetă au circulat zvonuri privind relaţii de scurtă durată cu actori cunoscuţi de la Hollywood, cum ar fi Leonardo DiCaprio, sau sportivi, cum este cazul lui Oscar de la Hoya.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite