Paparazzii: nu poți trăi cu ei, nu poți trăi fără ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

		    Alec Balwin FOTO: Mediafax
Alec Balwin FOTO: Mediafax

Fie că starurilor le place sau nu, când vine vorba despre faima lor, paparazzii joacă un rol foarte important. Unele vedete îi ignoră, altele îi acceptă, iar alte celebrități iau atitudine într-un mod mai mult sau mai puțin civilizat.

Fotografii care petrec ore întregi în faţa hotelurilor scumpe, a cluburilor de noapte și în faţa caselor vedetelor nu sunt chiar cele mai îndrăgite persoane, tocmai din cauza tendinţei lor de a se apropia prea mult, încălcând limita confortului, relatează HuffingtonPost.com.

Pentru cele mai în vogă staruri de la Hollywood nu e deloc amuzant să aibă în permanenţă un aparat de fotografiat care să urmărească fiecare mișcare. Aşa că nu e  surprinzător când unele vedete ripostează.

Vedetele ripostează

La începutul lunii iunie, actorul Alec Baldwin a intrat într-o altercaţie cu un fotograf. Deşi actorul neagă faptul că l-ar fi lovit pe paparazzo, el a menționat totuși incidentul pe contul  de Twitter. „Un aşa-zis fotograf aproape m-a lovit în faţă cu aparatul de fotografiat în dimineaţa aceasta. Toţi paparazzii ar trebui să dispară.“

Este o declaraţie dură, însă Baldwin nu e singur în lupta contra paparazzilor. În mai, Justin Timberlake şi partenera sa de afaceri, Trace Ayla, au simţit pe propria piele cât de sâcâitori pot fi aceştia. Pentru că nu au reușit să-i fotografieze pe cei doi, mai mulți fotografi insistenţi şi-au vărsat năduful asupra maşinii Ayalei.
În acest caz, Justin Timberlake a găsit și el de cuviință să-i critice pe fotografi prin intermediul reţelei de socializare Twitter. „Dacă un paparazzo nu poate obţine o poză cu mine, atunci e îndreptăţit să loveasca uşa maşinii celei mai bune prietene? Şi se mai întreabă de ce nu pot avea o şansă cinstită (…) Vorbesc serios... decât să-mi strice întreaga zi, mai bine şi-ar lua o slujbă adevărată“, a scris cântărețul pe contul lui.

În timp ce Timberlake și-a exprimat indignarea prin cuvinte, sunt multe alte vedete care nu ezită să folosească forţa fizică. Printre ele se numără Justin Bieber, Britney Spears, Gerard Butler și Hugh Grant.

Bătăuşii de la Hollywood

Deși are doar câțiva ani de când se află în lumina reflectoarelor, tânărul cântăreţ Justin Bieber şi-a pierdut firea când un paparazzo a încercat să-l fotografieze ieşind de la teatru în compania iubitei sale, actriţa Selena Gomez. Bieber l-a atacat pe fotograf, care ulterior a depus o plângere. Biebet a declarat apoi, încercând să-și justifice ieșirea necontrolată: „Atunci când fotografii devin agresivi şi se apropie prea mult, încalcă intimitatea. Când păstrează distanţa, îşi fac treaba“.

Britney Spears a avut şi ea neînţelegeri cu paparazzii. În mijlocul căderii nervoase suferite în 2007, ea a atacat maşina unui fotograf cu o umbrelă. Gerard Butler a avut un incident cu un paparazzo în octombrie 2008. Limuzina în care se afla a fost urmarită timp de mai multe ore, iar actorul a fost hărţuit verbal ori de câte ori cobora sau urca în maşină. Gerald şi-a pierdut cumpătul şi l-a lovit pe paparazzo în faţă, lăsându-l cu buza însângerată.

Hugh Grant are un trecut furtunos în ceea ce privește încăierările cu paparazzi. Atât în 2007, cât şi în 2009, actorul s-a răfuit cu fotografii, ajungând şi în arestul poliţiei britanice. Acuzaţiile au fost însă retrase.
Paris Hilton a fost prinsă la mijloc într-o bătaie în care au fost implicaţi şi paparazzi. La sfârșitul lunii trecute, ea a fost surprinsă întorcându-se de la club în compania mai multor amici. Cineva din grup a încercat să smulgă aparatul unui fotograf, care ulterior a încercat să-l lovească. Paris Hilton a fost împinsă într-un zid, dar nu a fost rănită.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite