Olivia Steer îl laudă pe Viorel Cataramă: „Mi-a câştigat respectul. Vreau să văd cum va lupta eroul cu toţi balaurii corupţiei şi minciunii“

0
0

Fosta prezentatoare TV Olivia Steer, cunoscută pentru poziţia sa antivaccinare, îl laudă pe Viorel Cataramă pentru iniţiativa sa de a se infecta voluntar cu coronavirus, şi-l cataloghează pe omul de afaceri drept erou.

Olivia Steer laudă iniţiativa lui Viorel Cataramă de a se infecta voluntar cu coronavirus şi crede că totul este „o peliculă bine regizată”, care i-a păcălit pe români să cadă în capcana depresiei.

Ce poveste fabuloasă, demnă - aş zice - de scenariul unui film premiat cu Oscar, pentru cea mai bună peliculă, şi regizat, sper, de un regizor român, care n-a căzut păcălit în capcana depresiei“, a scris Steer pe contul ei de Facebook.  

În secţiunea de comentarii, ea a adăugat: „Şi eu sunt printre cei care cred că «trei lucruri nu pot fi ascunse pentru mult timp: soarele, luna şi adevărul»“. 

Mai mult decât atât, prinsă într-o discuţie cu susţinătorii ei, Olivia Steer l-a numit „erou“ pe Cataramă: „Tot ce îmi doresc e să urmăresc cum va lupta eroul (acum că şi-a descoperit vocaţia mitică) cu toţi balaurii corupţiei şi minciunii şi cum îi va învinge pe toţi. Cu sufletul la gură, vreau să urmăresc. Vreau să văd, în sfârşit, o poveste adevărată, demnă de formula clasică actualizată: «Va fi odată, cum a mai fost odată, demult, de cînd se luau de gît lupii cu mieii de se sărutau, înfrăţindu-se» şi aşa mai departe şi aşa mai departe. Viorel Cataramă mi-a câştigat categoric atenţia. Şi respectul!“. 

Comentariul Oliviei Steer:

olivia steer captura facebook

Omul de afaceri Viorel Cataramă a anunţat că vrea să se infecteze voluntar cu COVID-19 pentru a demonstra mai multe idei ale sale, printre care că „injectaţi cu frică, am acceptat mult prea uşor atât pierderea drepturilor noastre fundamentale, cât şi prăbuşirea economiei româneşti“. 

Pentru gestul său, lui Viorel Cataramă i s-a deschis dosar penal. El a mers într-o localitate din judeţul Ialomiţa pentru a se infecta. 

Soţia sa, medicul estetician Adina Alberts, nu este de acord cu decizia, aşa că a decis să-şi ia fiica şi să plece de acasă pentru a nu se expune acestui virus.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite