Obama, despre selfie-ul de milioane al comediantei Ellen DeGeneres: „Mi s-a părut că a fost o cascadorie ieftină“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Barack Obama, preşedintele Statelor Unite ale Americii, a tachinat-o pe actriţa de comedie Ellen DeGeneres, cu referire la celebrul selfie realizat la gala premiilor Oscar 2014, numind acţiunea ei „o cascadorie ieftină“. Totodată, Obama a mai spus că Ellen s-a folosit de „o grămadă de vedete“ pentru a-i doborî recordul pentru cele mai multe redistribuiri ale unei fotografii pe Twitter.

În prima lui apariţie în cadrul emsiunii comediantei Ellen DeGeneres, preşedintele Statelor Unite ale Americii s-a întrecut în glume cu aceasta şi nu a uitat să menţioneze celebrul selfie de la gala Oscar din acest an care a devenit cea mai redistribuită poză din reţeaua de microblogging, doborând recordul deţinut chiar de oficialul american.

„Am auzit de acea poză. Mi s-a părut că a fost o cascadorie ieftină. Să aduni o grămadă de vedete pe fundal. Trebuie să-ţi mai spun că e cam mult dans pe platoul show-ului. Asta ca o regulă generală“, a glumit preşedintele american. De asemenea, el a mai discutat cu Ellen despre celebrul serial „House of Cards“, insistând că adevărata viaţă de la Casa Albă este mai puţin dramatică şi nu ar este un produs bun pentru televiziune.

În ceea ce priveşte ineditul selfie, poza a fost urcată chiar de Ellen DeGeneres pe contul personal de Twitter, la momentul desfăşurării galei Oscar 2014, cu rugămintea ca un număr cât mai mare de persoane să apese butonul „share“. Câteva minute mai târziu, DeGeneres a urcat pe scenă şi a anunţat că istoria a fost făcută: „Am primit un e-mail de la Twitter. Reţeaua a explodat. Am făcut istorie. Chiar suntem toţi nişte învingători în această seară“. Până atunci, recordul fusese deţinut de Barack Obama, cu 800.000 de tweet-uri. În imagine, Obama îşi îmbrăţişează soţia în ziua de 6 noiembrie 2012, dată la care a fost reales la cârma SUA. 

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite