O fostă prezentatoare TV a povestit plângând cum Kevin Spacey i-a agresat sexual fiul: „Eşti un prădător. Sper să ajungi la închisoare“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fostă prezentatoare de ştiri de la o televiziune din Boston, SUA, îl acuză pe Kevin Spacey că i-a agresat sexual fiul în vârstă de 18 ani. Femeia, care a plâns la conferinţa de presă, speră ca starul să „ajungă după gratii“ şi spune că va face demersuri în acest sens.

O nouă acuzaţie de agresiune sexuală este îndreptată împotriva actorului american Kevin Spacey (58 de ani). O fostă prezentatoare TV, Heather Unruh, îl acuză pe star că l-a molestat pe fiul ei în vârstă de 18 ani, în urmă cu un an, într-un club-restaurant din oraşul Boston, unde l-a forţat să bea foarte mult alcool, după care l-a pipăit în zonele intime. „Kevin Spacey i-a cumpărat băutură după băutură, iar când fiul meu s-a îmbătat, Spacey a trecut la atac, hărţuindu-l sexual. I-a dat jos panatalonii şi l-a atins în zonele intime“, a povestit femeia cu ochii în lacrimi. 

Pe de altă parte, Unruh a recunoscut că fiul ei i-ar fi spus actorului că are 21 de ani în loc de 18, însă subliniază că acest detaliu nu justifică hărţuirea. „Spacey nu avea niciun drept să-l atace. Nu a fost nimic consimţit“, a adăugat fosta prezentatoare, mărturisind că speră ca actorul să ajungă în închisoare, scrie New York Times.

image

Heather Unruh, mama tânărului hărţuit de Kevin Spacey FOTO Bill Sikes/Associated Press 

Mai mult, povesteşte mama victimei, încăperea în care se aflau cei doi era extrem de aglomerată. După ce Spacey l-a apucat de organele genitale, fiul ei a încercat să-i îndepărteze mâna, dar a împietrit de spaimă.

„Kevin Spacey a insistat apoi să-l însoţească la o petrecere privată pentru a bea şi mai mult. În momentul în care Spacey s-a dus până la baie, o femeie care a văzut ce s-a întâmplat şi a observant că fiul meu tremura din toate încheieturile, l-a sfăuit să fugă şi exact asta a făcut. A fugit cât de tare a putut până la casa bunicii sale“, povesteşte plângând femeia, în cadrul conferinţei de presă. 

Se pare că băiatul i-a povestit surorii sale, care se afla şi ea în casa bunicii, după care aceasta a sunat-o pe mama lor, în mijlocul nopţii, pentru a-i povesti ceea ce tocmai se întâmplase. 

„Să-ţi fie ruşine pentru ceea ce i-ai făcut fiului meu. Eşti un prădător sexual, iar acţiunile tale sunt criminale“, a adăugat fosta prezentatoare, adresându-se lui Kevin Spacey. 

Globurile de Aur 2015  Kevin Spacey FOTO AP

Kevin Spacey FOTO Getty Images

Acum, femeia şi fiul ei, care nu a fost prezent la conferinţa de presă, spun că vor să-l acţioneze în instanţă pe actor, iar avocatul lor, Mitchell Garabedian, prezent şi el la eveniment, susţine că acuzaţiile aduse lui Kevin Spacey se încadrează în statutul limitărilor legale, iar faptele nu s-au prescris, hărţuirea sexuală având loc în luna iulie 2016. Astfel, intenţionează să intenteze un proces civil împotriva actorului. 

De asemenea, Heather Unruh mărturiseşte că a discutat incidentul, în mod informal, cu şeriful din Nantucket, Massachusetts, vara trecută, după ce a aflat despre atacul sexual asupra fiului său, dar abia săptămâna trecută tânărul a făcut oficial o plângere la poliţie, în urma căreia oamenii legii au pornit o investigaţie. Mai mult, spune femeia, „a predat şi dovezi“, pe care a refuzat, însă, să le descrie.

Mitchell Garabedian, avocatul care a reprezentat victimele scandalului de abuz al clerului bisericii catolice (şi a fost portretizat de Stanley Tucci în filmul „Spotlight“), a declarat că va conduce propriile sale investigaţii şi că îl va contacta în curând pe Kevin Spacey.

Avocatul Mitchell Garabedian şi Heather Unruh, la conferinţa de presă FOTO Getty Images

image
Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite