Numirea lui Gwyneth Paltrow drept cea mai frumoasă femeie din lume în 2013, o decizie contestată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La premiera filmului „Iron Man 3“, Gwyneth Paltrow a fost mai strălucitoare ca oricând FOTO Reuters
La premiera filmului „Iron Man 3“, Gwyneth Paltrow a fost mai strălucitoare ca oricând FOTO Reuters

Numirea lui Gwyneth Paltrow drept „Cea mai frumoasă femeie din lume“ de revista „People“ a stârnit numeroase controverse printre cititori şi nu numai. Chiar şi actriţa de 40 de ani crede că această alegere a fost greşită. Şi este singura.

Acest „titlu“ câştigat de actriţă poate fi interpretat de mulţi oameni drept o răzbunare pentru o titulatură mai puţin măgulitoare, pe care actriţa a primit-o de la revista tabloid „Star“- aceea de Cea mai detestată femeie din lume. Paltrow şi-a câştigat această reputaţie din cauza manierei fariseice şi uneori chiar enervante în care vorbeşte despre stilul său de viaţă şi despre cum să-ţi creşti copiii.

„Coperta este controversată şi cred că celor de la «People Magazine» le place să stârnească reacţii în fiecare an. Cu siguranţă le-a ieşit lucrul acesta anul ăsta“, a comentat Rob Shuter, editor de entertainment. 

Mulţi oameni o consideră pe Gwyneth Paltrow un pic prea moralizatoare şi snoabă din cauza stilului său de viaţă foarte strict, a cărţii sale de bucate în care promovează ingrediente scumpe şi a modului draconic în care se antrenează câte două ore în fiecare zi.

„Gwyneth Paltrow are o mulţime de opinii despre cum ar trebui să ne trăim viaţa şi cred că asta enervează pe toată lumea“, a mai declarat Shuter.

Zilele trecute, la premiera peliculei „Omul de Oţel 3“, Paltrow a comentat alegerea revistei „People“. „E amuzant cu lucrurile astea, pentru că în mod evident nu este adevărat. Cu toate astea, e foarte drăguţ să fiu numită cea mai frumoasă femeie din lume“, a mărturisit actriţa.

Nici Robert Downey jr, colegul ei de platou, nu a rămas indiferent copertei „People Magazine“, comentând că acest titlu este foarte bun pentru business.

„Stă în natura societăţii noastre – punem oamenii pe un piedestal şi imediat după aceea încercăm să-i dăm jos. Gwyneth Paltrow are o personalitate puternică şi este dispusă să ia atitudine atunci când crede în ceva, iar asta îi incomodează pe unii oameni“, a comentat expertul în relaţii publice Richard Auletta.

Printre newyorkezi, reacţiile la titlul acordat de revista „People“ au fost mixte, mulţi fiind de acord că actriţa este o prezenţă plăcută, chiar dacă nu este cea mai frumoasă din lume.

„Ca de obicei, ea nu face decât să reafirme idealul nostru de frumuseţe: blondă, ochi albaştri şi faţa ca de porţelan. Mereu este vorba despre acelaşi gen.“, a comentat un cititor.

Un lucru e cert: cei de la revista „People“ vor afla dacă au luat decizia corectă atunci când revista va ajunge la toate standurile de ziare şi cifrele de la vânzări vor fi făcute publice.

Gwyneth Paltrow Iron man 3 Reuters
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite