Mila Kunis şi Ashton Kutcher vor deveni părinţi pentru a doua oară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mila Kunis şi Ashton Kutcher şi-au început relaţia în 2012 şi au o fiică în vârstă de un an şi şase luni FOTO Hepta
Mila Kunis şi Ashton Kutcher şi-au început relaţia în 2012 şi au o fiică în vârstă de un an şi şase luni FOTO Hepta

Mila Kunis (32 de ani) şi Ashton Kutcher (38 de ani) vor deveni părinţi pentru a doua oară, a dezvăluit agentul de presă al actriţei americane pentru revista „People“.

„Ashton se luminează atunci când vorbim despre Wyatt si cel mic, care e pe drum“, a declarat o sursă apropiată de Kutcher pentru „People“. „Totul vine natural la el atunci când e vorba de a fi tată“. Mai mult, Mila Kunis se pare că este entuziasmată cu privire la extinderea familiei, declarând pentru „Business Insider“ că mai vrea un copil. Tot ea a mai spus pentru „Entertainment Tonight“ că „stăpâneşte secretul echilibrului de a fi un partener de mare angajament, o soţie minunată şi o femeie pe potrivă“. „Ştiu că atunci când am decis să avem un copil, am renunţat la a mai fi egoistă - cel puţin să ne străduim în acest proces", a spus Kunis. „Pentru că e un fapt înnăscut; ca oameni suntem oameni foarte egoişti şi ne-am dorit foarte mult să alcătuim o familie“, a spus ea. „Avand acest omulţ de crescut... a adus echilibru iar mai apoi înveţi cum să fii un partener bun, o soţie bună, o femeie împlinită şi să fii tu însăţi şi în acelaşi timp responsabilă pentru copilul tău. Cu siguranţă este un proces care se învaţă“, a continuat Kunis.

„E o mamă fantastic. Mă duc la muncă în fiecare zi şi vin acasă şi e perfectă. Şi totul pare minunat. Şi îmi dau seama că ceva probabil nu a fost uimitor, dar ea nu spune niciodată ce nu a mers bine...e incredibilă“, a declarat şi Asthon Kutcher.

Cei doi actori, care s-au căsătorit în iulie 2015, au deja o fiică împreună, Wyatt Isabelle, în vârstă de un an şi 6 luni. 

Mila Kunis şi Ashton Kutcher, colegi în distribuţia serialului „Anii '70/ That '70s Show“, şi-au început relaţia în 2012, logodindu-se în februarie 2014. În octombrie 2014, Mila Kunis a născut o fetiţă, Wyatt Isabelle, acesta fiind primul copil al cuplului.  

Ashton Kutcher s-a remarcat în calitate de prezentator al emisiunii „Punk'd“, difuzată timp de cinci sezoane de postul MTV, şi a făcut apoi trecerea spre marele ecran, jucând cu precădere în comedii romantice. Actorul american a fost căsătorit cu actriţa Demi Moore în perioada 2005 - 2013. 

Ashton Kutcher a putut fi văzut pe marile ecrane în filmele „Mariaj de Vegas/ What Happens in Vegas“ (2008), „Ziua îndrăgostiţilor/ Valentine's Day“ (2010) şi „Fără obligaţii/ No Strings Attached“ (2011), „Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea“ (2013), de Joshua Michael Stern, unde a jucat rolul cofondatorului companiei Apple. De asemenea, actorul a fost desemnat în acelaşi an cel mai bine plătit actor de televiziune, pentru rolul lui Walden Schmidt, un milionar excentric, în serialul „Doi bărbaţi şi jumătate“, pentru care a fost plătit cu 750.000 de dolari pe episod.

Milena „Mila“ Kunis este o actriţă americană născută în Ucraina, care a debutat în televiziune cu un rol în serialul „Anii '70/ That '70s Show“. După ce a asigurat vocea personajului Meg Griffin din serialul de animaţie „Family Guy“, Mila Kunis a apărut în câteva lungmetraje cu succes de casă - „Forgetting Sarah Marshall“, „Max Payne“ şi „The Book of Eli“ -, însă rolul care i-a adus consacrarea la Hollywood este cel din „Lebăda neagră/ Black Swan“, pentru care a fost recompensată cu premiul Marcello Mastroianni la categoria Cel mai bun tânăr actor la cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia, în 2010. Popularitatea actriţei a crescut considerabil după lansarea pe marile ecrane a filmelor „Ted“, „Grozavul şi puternicul Oz/ Oz: The Great and Powerful“ şi „Prietenie cu folos/ Friends With Benefits“. Mila Kunis a jucat şi în filmul „The Angriest Man In Brooklyn“, alături de Robin Williams, Peter Dinklage şi James Earl Jones, „Dragoste la persoana a treia/ Third Person“, de Paul Higgis, şi în filmul SF de aventuri „Ascensiunea lui Jupiter/ Jupiter Ascending“, în care actriţa joacă alături de Channing Tatum. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite