Mila Kunis a primit titlul de „Femeia Anului“ din partea Universităţii Harvard. Pentru ce calităţi a fost apreciată actriţa în vârstă de 34 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mila Kunis va primi o oală aurită cu budincă FOTO Guliver/Getty Images
Mila Kunis va primi o oală aurită cu budincă FOTO Guliver/Getty Images

Actriţa americană de origine ucraineană Mila Kunis, în vârstă de 34 de ani, a primit titlul „Femeia anului“ din partea Universităţii Harvard.

Hasty Pudding, cea mai veche organizaţie teatrală universitară din Statele Unite ale Americii, este compusă din artişti amatori şi a fost înfiinţată în 1795. Mila Kunis a fost onorată de această organizaţie pentru faptul că este „cea mai căutată, vivace şi fermecatoare actriţă de la Hollywood“, scrie USA Today. 

Pe 25 ianuarie, în onoarea actriţei va fi organizată o paradă la Cambridge, la finalul căreia artista va primi trofeul. Titlul „Bărbatul anului“ încă nu a fost atribuit. Câştigătorii vor participa la o paradă oficială, mergând pe jos sau urcaţi pe un car alegoric, costumaţi în diverse personaje, unde vor purta peruci şi vor susţine la final un discurs care trebuie să fie amuzant.

Asociatia Hasting Pudding Theatricals din cadrul Universitatii Harvard atribuie în fiecare an titlurile „Femeia anului“ şi „Bărbatul anului“ unor artişti celebri, care s-au remarcat nu doar în actorie, ci şi în teatru sau în alte domenii, notează News.ro.

Câştigătorii primesc o oală aurită cu budincă, potrivit unei tradiţii ce datează din primul an de înfiinţare a acestei organizaţii, când 21 de studenţi de la Harvard au stabilit ca fiecare membru nou trebuie să aducă „o oală cu budincă“ la întrunirile organizaţiei. 

Mila Kunis a devenit cunoscută după ce a apărut în sitcomul „That '70s Show“ şi după ce a asigurat vocea unui personaj din serialul animat „Family Guy“. Ulterior, a interpretat mai multe roluri în comedii romantice şi filme de acţiune, reuşind să impresioneze publicul şi criticii de film cu rolul din drama „Lebăda neagră/ Black Swan“, regizată de Darren Aronofsky, pentru care a fost nominalizată la Globul de Aur în 2011.

Este căsătorită cu Ashton Kutcher (39 de ani). Cei doi actori şi-au început relaţia în 2012, s-au căsătorit trei ani mai târziu şi au doi copii împreună. 

Mila Kunis şi Ashton Kucther  FOTO Getty

Mila Kunis şi Ashton Kutcher FOTO Guliver/Getty Images

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite