Mihai Trăistariu dă în judecată Times New Roman pentru „glume proaste“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Trăistariu a intentat un proces împotriva redactorilo site-ului Times New Roman FOTO Eduard Enea
Mihai Trăistariu a intentat un proces împotriva redactorilo site-ului Times New Roman FOTO Eduard Enea

Cântăreţul Mihai Trăistariu a acţionat în instanţă site-ul de satiră Times New Roman şi cere daune morale de două miliarde de lei vechi, scrie Paginademedia.ro.

Decizia solistului vine în urma publicării pe site-ul Times New Roman a unui articol intitulat „Femeia fără barbă, Mihai Trăistariu, despre finala Eurovision: Sunt scârbită“. 

Iniţial, Mihai Trăistariu şi-a arătat nemulţumirea printr-un comentariu la articolul cu princina, în care îi avertiza pe redactori că îi va da în judecată: „Cu asta aţi pus capac. Eram de mult decis să vă dau în judecată. Mâine dimineaţă încep demsersurile. Sorry. Dacă n-aveţi bani să plătiţi, faceţi puşcărie“, se arată în mesajul solistului.

Contactat de Paginademedia.ro, Mihai Trăistariu a confirmat că a intentant un proces şi că daunele morale cerute sunt de două miliarde de lei vechi.

„Este a cincea oară când fac glume proaste şi îi dau în judecată. Am mai câştigat un proces cu Cancan, în 2008 şi am câştigat 1,1 miliarde. Tot pentru glume proaste“, a declarat cântăreţul pentru Paginademedia.ro.

Pe de altă parte, reprezentanţii TNR au declarat, pentru „Adevărul“, că „ştirile sunt inventate, despre persoane inventate“.

„Suntem surprinşi să aflăm că Mihai Trăistariu este o persoană reală. Noi ne ocupăm cu ştiri inventate, despre persoane inventate. Că uneori realitatea ajunge să confirme textele de pe site, e pur şi simplu o coincidenţă. Repetăm, nu ştim cine este Mihai Trăistariu şi nici nu avem intenţia să aflăm“, au explicat reprezentanţii TNR. 

După cum însuşi a declarat, Trăistariu nu se află la primul proces de acest fel. În 2011, Tarky, un artist mărunt cu ambiţii mari, declara că a avut o aventură homosexuală cu Mihai Trăstariu. Acesta din urmă l-a acţionat în instanţă, a câştigat procesul, iar Tarky a fost condamnat să plătească daune de 100.000 de lei

De-a lungul timpului, site-ul de umor a mai publicat o serie de articole legate de Mihai Trăistariu, printre care „S-a săturat! Mihai Trăistariu îşi transplantează un cap cu păr“ şi „Mihai Trăistariu, scos din sărite de propria pisică: Lasă păr peste tot, să îmi facă în ciudă“. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite