Mihai Bendeac, mesaj emoţionant pentru părinţii lui. Actorul a mărturisit că a fost „un copil cu probleme, depresiv, uneori alcoolic, alteori semi-drogălău“  FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul şi prezentatorul TV Mihai Bendeac, în vârstă de 35 de ani, le-a transmis un mesaj emoţionant părinţilor lui şi a mărturisit că a fost „un copil cu probleme“.

Mihai Bendeac, prezentatorul show-ului „X Factor“ de la Antena 1, le-a transmis un mesaj emoţionant de mulţumire părinţilor lui, care aniversează 37 de ani de căsnicie.  

Actorul a mărturisit totodată că „a fost un copil cu probleme“, devenind mai târziu depresiv. Bendeac a menţionat şi faptul că a avut chiar probleme cu alcoolul şi drogurile. 

„Părinţii mei au împlinit 37 de ani de când s-au căsătorit. Au crescut un copil cu probleme. Artist, depresiv, uneori alcoolic, alteori semi-drogălău, în alte situaţii complet nebun. Dar s-au descurcat. Şi m-au făcut mereu funcţional pentru o carieră grea“, a scris Bendeac pe Instagram. 

Prezentatorul „X Factor“ a vorbit şi despre fratele lui mai mic, Andrei, pe care îl descrie ca fiind „frumos şi cu o inteligenţă nimicitoare“. Actorul a ţinut să le mulţumească părinţilor lui, cărora mărturiseşte că le-a greşit de multe ori. 

„Apoi, târziu, au mai făcut un copil. Andrei. Care e genial. Frumos, cu o inteligenţă nimicitoare, cu un spirit foarte înalt. Pe lângă el, eu sunt o glumă. Le-am greşit părinţilor mei de multe ori. Dar, şi ei ştiu asta, i-am iubit şi îi iubesc cu disperare. Nu aşteptaţi să le spuneţi alor voştri că-i iubiţi! Mulţumesc mama şi tata! Vă iubesc cu disperare!“, a fost mesajul actorului, alături de o fotografie cu părinţii lui. 

View this post on Instagram Părinţii mei au împlinit 37 de ani de când s-au căsătorit. Au crescut un copil cu probleme. Artist, depresiv, uneori alcoolic, alteori semi-drogalău, în alte situaţii complet nebun. Dar s-au descurcat. Şi m-au făcut mereu funcţional pentru o carieră grea. Apoi, târziu, au mai făcut un copil. Andrei. Care e genial. Frumos, cu o inteligenţă nimicitoare, cu un spirit foarte înalt. Pe lângă el, eu sunt o glumă. Le-am greşit părinţilor mei de multe ori. Dar, şi ei ştiu asta, i-am iubit şi îi iubesc cu disperare. Nu aşteptaţi să le spuneţi alor voştri că-i iubiţi! Mulţumesc mama şi tata! Vă iubesc cu disperare!!! Noapte frumoasă! A post shared by Mihai Bendeac (@jurnalul_unui_burlac) on Oct 9, 2018 at 10:56am PDT

Mesajul emoţionant a fost o urmare a cele mai recente ediţii „X Factor“, în care Mihai Bendeac, care a recunoscut că nu a mai plâns în public de 10 ani, a izbucnit în lacrimi la momentul unei concurente de 16 ani, care a fost adoptată la vârsta de 6 ani. Tânăra a mărturisit în interviul de prezentare că mama ei biologică este cea care nu vrea să o vadă, deşi a încercat să ia legătura cu ea, chiar şi pe reţelele sociale. 

Lavinia Florea a interpretat pe scena „X Factor“ piesa Ioanei Ignat, „Nu mă uita“ şi a reuşit să-i emoţioneze şi pe cei patru membri ai juriului cu vocea sa. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite