Mick Jagger, „şocat“ la auzul veştii că o să aibă al optulea copil. Rockerul nu are o relaţie de cuplu cu balerina de 29 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mick
Jagger nu a ezitat să îşi ofere sprijinul necesar pentru iubita lui şi viitorul
bebeluş FOTO GettyImages/Guliver
Mick Jagger nu a ezitat să îşi ofere sprijinul necesar pentru iubita lui şi viitorul bebeluş FOTO GettyImages/Guliver

Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, a fost „şocat“ când a aflat că va deveni tată pentru a opta oară şi nu are o relaţie de cuplu cu femeia care va deveni peste câteva luni mama celui de-al optulea copil al său, informează site-ul contactmusic.com, citat de News.ro.

„Au o relaţie neprotocolară, nu locuiesc împreună şi nu intenţionează să facă acest lucru“ 

Rockerul britanic, în vârstă de 72 de ani, a promis însă că va asigura sprijinul financiar de care vor avea nevoie bebeluşul şi mama acestuia, însă, potrivit unei surse din anturajul starului, acesta nu are o relaţie de cuplu cu Melanie Hamrick, o balerină americană în vârstă de 29 de ani.

„Au o relaţie foarte neprotocolară, se văd din când în când şi fiecare apreciază compania celuilalt. Nu locuiesc împreună şi nu intenţionează să facă acest lucru. Însă Mick va avea grijă de bebeluş. Există şi anumite discuţii, potrivit cărora el al intenţiona să îi cumpere lui Melanie o casă“, a dezvăluit aceeaşi sursă.

Deşi a fost „şocat“ iniţial după ce a aflat că va deveni tată pentru a opta oară, Mick Jagger nu a ezitat să îşi ofere sprijinul pentru iubita lui şi viitorul bebeluş.

Aceeaşi sursă a dezvăluit pentru tabloidul „Daily Mirror“: „A fost şocat dincolo de orice cuvinte de vestea că ea este însărcinată, dar el va face orice va fi nevoie pentru a-i sprijini pe Melanie şi pe copil“.

O altă sursă a spus: „Este o veste minunată. Acesta va fi cel de-al optulea copil al lui Mick şi nimic nu îl va abate de la hotărârea luată. A fost extrem de atent cu ea şi o sprijină în toate demersurile ei. Ea este foarte strălicitoare, inteligentă şi are propriile idei despre cum doreşte să îşi trăiască viaţa. Ştie deja ce relaţie minunată are Mick cu toţi copiii lui şi abia aşteaptă ca el să devină tată din nou“. 

Cum s-a cunoscut Jagger cu balerina în vârstăde 29 de ani 

Mick Jagger şi Melanie Hamrick au fost fotografiaţi pentru prima dată împreună în 2014, în timp ce erau îmbrăţişaţi în balconul unei camere de hotel din Zurich. 

La începtul acestui an, Mick Jagger a prezentat-o pe Melanie Hamrick celor şapte copii ai săi, în timpul unei vacanţe petrecute pe proprietatea pe care starul britanic o deţine o insula Mustique din Marea Caraibilor. 

Mick Jagger a început relaţia cu Melanie Hamrick, la câteva luni după ce fosta lui iubită, creatoarea de modă L'Wren Scott, cu care a avut o relaţie de 13 ani, s-a sinucis în 2014.

Rockerul britanic are şapte copii din relaţiile pe care le-a avut de-a lungul anilor cu Marsha Hunt, Bianca Jagger, Jerry Hall şi Luciana Gimenez Morad.

Cântăreţul are cinci nepoţi şi a devenit pentru pentru prima dată străbunic în mai 2014, atunci când nepoata lui Assisi, fiica lui Jade Jagger, a născut o fetiţă.

Recent, grupul The Rolling Stones a confirmat că lucrează la un nou album de studio, care va include influenţe din blues şi va fi lansat spre finalul acestui an.

Trupa The Rolling Stones, înfiinţată la Londra în 1962, este una dintre cele mai iubite şi mai apreciate formaţii rock din lume. Pe parcursul unei cariere bogate, grupul britanic a lansat 29 albume de studio, care s-au vândut în aproximativ 200 milioane de copii pe plan mondial.

Trupa britanică a susţinut un concert şi în România, la Bucureşti, în 2007. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite