Michael Douglas despre rolul gay: „Am primit această propunere minunată după ce m-am vindecat de cancer“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Într-un moment de sinceritate, actorul a mărturisit că filmările pentru pelicula "Behind the Candelabra" l-au ajutat să se recupereze după ce a fost diagnosticat cu cancer la gât
Într-un moment de sinceritate, actorul a mărturisit că filmările pentru pelicula "Behind the Candelabra" l-au ajutat să se recupereze după ce a fost diagnosticat cu cancer la gât

Protagonistul din „Behind the Candelabra“ a discutat despre impactul pozitiv pe care filmul l-a avut asupra propriei vieţi. Actorul de 68 de ani a recunoscut că a primit propunerea de a forma un cuplu gay cu Matt Damon după o perioadă sumbră în care s-a luptat cu boala.

„Matt s-a arătat încântat de rol şi la fel am fost şi eu“, a spus Michael Douglas la conferinţa de presă a filmului „Behind the Candelabra“ de la Festivalul de Film de la Cannes. Actorul a discutat despre personajul  Liberace, pianistul american ce are o relaţie cu Scott Thorson (Matt Damon). Am primit acest cadou frumos (oferta de a juca în film – n. r.) după ce m-am vindecat de cancer şi le sunt etern recunoscător lui Steven, lui Matt şi lui Jerry pentru că m-au aşteptat“, a spus actorul, cu lacrimi în ochi, despre regizorul Steven Soderbergh, co-protagonistul Matt Damon şi producătorul Jerry Weintraub.

Douglas, care a fost diagnosticat cu cancer la gât în 2010, a recunoscut că revenirea pe platourile de filmare l-a ajutat să se recupereze mai repede. Actorul a considerat că boala a fost o „pedeapsă karmică“ pentru cariera de succes în care a câştigat două premii Oscar şi a jucat în peste 50 de producţii cinematografice şi TV.

„Behind the Candelabra“ este un film despre viaţa şi cariera celebrului pianist american Liberace (Michael Douglas) şi relaţia sa cu Scott Thorson (Matt Damon). Regizorul filmului, laureatul cu Oscar Steven Soderbergh, a recunoscut că a întâmpinat probleme din cauza tematicii. „Nimeni nu voia să facă filmul. Am fost la toate studiourile. Ne-au spus că filmul e prea gay“, a declarat regizorul pentru „New York Times“. În schimb, filmul a fost preluat de HBO şi va fi lansat pe marile ecrane din Marea Britanie pe 7 iunie.  

michael douglas foto reuters

Cei doi amici protagonişti din pelicula Behind the Candelabra. FOTO Reuters

Deşi conţine multe scene cu tentă sexuală, pelicula se centrează pe relaţia de dragoste dintre cei doi bărbaţi. „Este vorba despre doi bărbaţi care se iubesc mult şi care au o relaţie, un fel de mariaj, asta cu mult înainte să se vorbească despre căsătoriile gay. Scenariul este frumos şi credibil. Conversaţiile lor, când se îmbracă sau când se dezbracă, ciorovăielile dintre ei... Aşa e în fiecare căsnicie“, a declarat Matt Damon, protagonistul care l-a apreciat pe Michael Douglas pentru că sărută „minunat“.
 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite