Mic, minuscul, mai mult lipsă, asta spune moda costumelor de baie 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vara 2010 este mai mult decât generoasă în modele
Vara 2010 este mai mult decât generoasă în modele

Vara toridă 2010 din Spania dezgoleşte bustul, iar bikini vor fi mai mult o insinuare. Cu sau fară siluetă femeile spaniole nu au complexul nudităţii, iar costumul de baie este economic...de criză.

Tendinţele modei la costume de baie sunt revoluţionare. Potrivit publicaţiei digitale ‘'terra.es''femeia care se dezgoleşte vara aceasta pe coastele Spaniei gândeste pozitiv, aruncă o privire în timp spre moda retro şi poartă ce vrea pentru că are de unde alege. Vom admira în vara 2010 costume miniscule... mai mult nu, decât da!

* Gândeste pozitiv- femeia spaniolă nu are timp să se mai gândească la criză pentru că vacanţa e mai scurtă ca altă dată, deci şi costumul e o miniatură confecţionată din piele sau tricot fin în culori amestecate roşu, negru sau bleumarin.

''Sloggi'' sau ''Triumpf'' sunt două firme, care ţin la eleganţă, iar desenele sunt aplicate anul acesta numai pe fond negru. ''Triumpful'' lansează pantalonaşii negrii de plajă care subliniază talia.

‘' La Perla'' o altă firmă care are o colecţie reprezentativă pentru anul 2010 aduce pe piaţă un costum de baie mai sofisticat, cu multe accesorii. ''Mango'' a abordat şi ea aceeaşi linie dar mai plină, care o îmbracă pe posesoarea costumului, iar dungile de şarpe sau tigru nu lipsesc din imprimeuri.

Vezi aici care sunt tendinţele modei pentru cele mai noi modele din această vară şi mai ales dacă andaluzele ţin sau nu să poarte costum de baie.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite