Marcel Pavel, gata de prima operație estetică, după ce le-a criticat pe femeile care abuzează de intervenții VIDEO

0
Publicat:

Marcel Pavel va trece printr-o operație estetică la începutul anului viitor. Artistul a făcut mărturisirea în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena Stars și a explicat ce l-a determinat să ia în calcul bisturiul.

Marcel Pavel, artistul care a avut critici dure la adresa femeilor care își fac operații estetice exagerate, s-a hotărât să treacă și el printr-o intervenție chirurgicală, se arată pe pagina de YouTube a emisiunii.

Cântărețul este hotărât să se supună unei blefaroplastii, o intervenție chirurgicală de corecare a pleopelor căzute, care presupune îndepărtarea excesului de piele.

Artistul a mărturisit însă că în spatele deciziei n-ar fi vorba de motive estetice, ci de unele medicale și că intervenția i-a fost recomandată de un oftalmolog.  

„Îmi obturează vederea, altfel nu o făceam, nu sunt de acord”, a explicat Marcel Pavel în emisiune.

Artistul a indicat și data intervenției - începutul anului viitor - și a mărturisit că speră ca operația să decurgă fără probleme.

Amintim că, la începutul pandemiei, Marcel Pavel a avut ghinionul de-a fi printre primele victime „celebre“ ale coronavirusului, dar şi norocul de a-şi descoperi noi valenţe în timpul pandemiei, când a stat foarte mult cu familia. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite