Marcel Pavel a fost diagnosticat cu COVID-19. Artistul a fost internat la Institutul Matei Balş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Pavel FOTO Arhivă
Marcel Pavel FOTO Arhivă

Cântăreţul Marcel Pavel este internat la Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş din Bucureşti după ce a fost diagnosticat cu infecţie cu coronavirus, scrie HotNews.ro, care citează surse medicale.

Marcel Pavel, în vârstă de 60 de ani, a fost internat aseară la Matei Balş. Artistul a efectuat ieri un test, care s-a dovedit a fi pozitiv la Sars-Cov-2. 

Reprezentanţii Institutului Matei Balş au precizat că nu pot oferi mai multe amănunte despre starea de sănătate a artistului.

Marcel Pavel a fost foarte activ în ultima perioadă. A lansat un nou single, „Zâna mea frumoasă din poveşti“ şi a început filmările pentru un nou sezon al show-ului de transformări de la Antena 1, „Te cunosc de undeva“, în cadrul căruia este concurent. 

Artistul a avut recent şi câteva apariţii TV, în emisiunile „Vorbeşte lumea“, de la Pro TV, dar şi la „Teo Show“, de la Kanal D, unde şi-a promovat noua piesă. 

Interpretul este căsătorit de peste 20 de ani cu fosta balerină la Teatrul Balşoi din Moscova Violeta (49 ani). Au împreună trei copii, Richard (24 ani), Sasha (22 ani) şi Iuvenalia Ioana (7 ani).

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite