Mandinga, ajutor ocult pe scena din Baku

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa Mandinga s-a calificat în semifinala Eurovision de la Baku şi, aparent, reuşita nu se datoreză doar profesionalismului de care au dat dovadă şi talentului acestora. Artiştii au primit şi o mână de ajutor „divin“.

„Înainte de a urca pe scenă, fiecare se va ruga individual, pentru că în Azerbaidjan sunt în general moschei. În schimb, Elena are duhovnicul ei cu care ţine legătura telefonic şi care, înainte de a pleca la Baku, i-a dăruit o cruciuliţă sfinţită care cu siguranţă îi va purta noroc, acesta fiind talismanul ei. Băieţii au şi ei fiecare în bagaj Ochiul lui Horus, simbol antic egiptean pentru glorie, primit în dar de la admiratorii lor de pe Facebook", au declarat surse din cadrul delegaţiei României la Baku pentru ziarul „Ring“.

În ciuda problemelor pe care le-au avut în semifinală, membrii trupei Mandinga au hotărât să uite incidentul şi să se concentreze pe pregătirile de dinaintea finalei. Înainte de seara cea mare, trupa Mandinga va repeta show-ul într-o sală închiriată, alături de coregraful sloven Anze Skrube (23 de ani), sosit special de la Los Angeles pentru a-i susţine pe reprezentanţii României. Astăzi vor avea loc două repetiţii generale cu juriu şi public şi se aşteaptă ca totul să funcţioneze impecabil din punct de vedere tehnic, inclusiv în transmisiunea live de mâine-seară.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite