Mama gemenelor de la Cheeky Girls explică de ce a furat Gabriela: "Se pregătea pentru rolul de soţie de gangster"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Margareta Irimia, mama gemenelor Cheeky Girls, a explicat, că pe fiica sa Gabriela nu a interesat-o furtul produselor în sine, ci exersa fenomenul infracţional pentru primul său rol, acela de soţie a unui gangster într-un film produs după o carte a autorului Jason Cook.

"Gabriela era îngrijorată că-i va fi foarte greu să intre în pielea unei soţii de gangster, mai ales că rolul nu se potriveşte cu imaginea consacrată a trupei Cheeky Girls. Era plictisită şi a vrut să vadă dacă poate deveni partenera unui infractor", explică mama gemenelor pentru DailyMail.co.uk.

Având în vedere că era suspectă de furt, Gabriela a fost reţinută şi interogată de poliţie pentru fapta sa, iar dacă ar fi fost găsită vinovată risca până la şapte ani de închisoare.

"A ieşit din magazin cu o sticlă de Appletiser. Asta a fost tot. În loc să meargă la casă şi să achite contravaloarea, a ieşit din magazin. Iar agenţii de pază au oprit-o imediat. Exact ca la o farsă", mărturiseşte Margareta Irimia.

După ce au studiat cazul şi au discutat cu angajaţii magazinului poliţiştii britanici au eliberat-o pe cauţiune pe Gabriela.

Margareta a mai spus că însă că autorul Jason Cook nu i-a spus Gabrielei să îşi exerseze rolul în supermarket, ci doar în faţa oglinzii.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite