Magda Vasiliu, mesaj critic la adresa lui Iohannis: „Adică oamenii au fost călcaţi în picioare şi gazaţi, iar preşedintele face apel la PSD să-şi bage minţile în cap?!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalista Magda Vasiliu s-a declarat profund dezamăgită de reacţia preşedintelui României privind violenţele de pe 10 august din Piaţa Victoriei, precizând că nu a văzut niciodată o declaraţie mai plină de întrebări retorice de la un şef de stat.

„Adică oamenii ăia au fost călcaţi în picioare, gazaţi, fugăriţi, loviţi, iar preşedintele face apel la PSD să-şi bage minţile în cap?!? Nu am văzut o declaraţie mai plină de întrebări retorice în viaţa mea! Păi e acum momentul să ai atitudini de genul «Oare unde vrea PSD să ajungă?» Nu merge cu mănuşi şi cu diplomaţie în exces cu nişte penali şi cu nişte ţoape. Că nu merge. Iohannis se miră fix cum mă mir şi eu că nu a avut loc nicio demisie până acum...Eu pot să mă mir de ce vreau eu. El, Iohannis, nu! De la el, oamenii au pretenţii (sau, mă rog, aveau). Asta e diferenţa! Că-l suspendă sau nu, că mai candidează sau nu, mi-e perfect egal! Şi pentru asta nu mai e vinovat PSD-ul! E doar vina dlui (încă) preşedinte Iohannis“, a scris Magda Vasiliu, prezentatoarea Prima TV, pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannisa transmis un nou mesaj în urma violenţelor din Piaţa Victoriei, soldare cu 452 de persoane rănite, inclusiv jandarmi. Şeful statului s-a întrebat dacă nu cumva liderii PSD au organizat o diversiune „cu scopul de a construi o tensiune nejustificată în societate“. Iohannis a îndemnat populaţia să rămână vigilentă la abuzurile Puterii şi a cerut Opoziţiei să strângă rândurile. Declaraţia integrală a preşedintelui României.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri