Mădălina Ghenea, în topul celor mai dorite femei din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea

Frumoasa româncă a fost inclusă în clasamentul celor mai atrăgătoare femei din lume. Topul este realizat anual de una dintre cele mai populare site-uri pentru bărbaţi, AskMen.com.

Mădălina Ghenea nu ocupă un loc fruntaş în acest top, ea clasându-se pe locul 87. Nominalizarea ei printre cele mai dorite 99 de femei ale lumii este însă demnă de menţionat, mai ales că, în acelaşi top, Jennifer Lopez se află pe locul 93, iar Megan Fox - pe 96.

Site-ul AskMen.com spune despre Mădălina că „a devenit celebră în Italia ca model pentru lenjerie intimă" şi menţionează despre aventura acesteia cu Leonardo DiCaprio. „Cu buzele ei pline, cu un corp la superlativ şi cu un trecut scandalos (ar fi fost exmatriculată din liceul în care învăţa din cauză că a pozat în lenjerie intimă la vârsta de 16 ani), Ghenea a fost comparată cu Angelina Jolie în versiune mai tânără. Leo (n.r. - DiCaprio) se va plictisi poate de această femeie de nota 10, dar noi cu siguranţă nu", se mai menţionează în dreptul descrierii frumoasei românce.

Unul dintre cititorii publicaţiei spune despre Mădălina: „Nu este de mirare că Leo are o relaţie cu ea - este splendidă, absolut splendidă. Arată ca o femeie pentru care bărbaţii ar porni războaie".

Mădălina Ghenea nu este singura româncă din acest clasament. Actriţa şi fotomodelul Elsa Pataky, a cărei mamă este româncă, se află pe locul 81 în topul celor mai dorite femei din lume. Ea a fost desemnată în trecut cea mai dorită femeie din Spania. Acum, este căsătorită şi a adus pe lume o fetiţă în urmă cu trei luni.

Pe primul loc în topul celor mai dorite 99 de femei se află Sofia Vergara, pe locul al doilea - Kate Upton, iar pe locul al treilea se clasează actriţa Rooney Mara. Vezi AICI topul complet.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite