Mădălin Voicu, despre fiul care i-a murit: „Sigur că se putea evita acel accident nenorocit”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălin Voicu, invitatul lui Denise Rifai / FOTO Kanal D
Mădălin Voicu, invitatul lui Denise Rifai / FOTO Kanal D

Mădălin Voicu a fost luat la întrebări de Denise Rifai, în emisiunea de marţi seara, de la Kanal D, dar pe lângă picanterii fostul politician a oferit şi momente emoţionante. A vorbit cu durere despre familie, dar mai ales despre copilul care i-a murit la vârsta de 2 ani.

Dirijorul Mădălin Voicu (68 de ani), fiul marelui violonist Ion Voicu, are o durere în suflet pe care nu o va vindeca niciodată. Este tatăl a 7 copii, însă puţin ştiu că el a mai avut un fiu, care a pierit la vârsta de doi ani. Iosif Ioan s-a născut în 1984, a decedat în 1986 şi a fost băiatul pe care Mădălin Voicu l-a avut cu prima soţie, Cristina Popescu, fata cu care s-a însurat când avea doar 19 ani.

Copilul a murit după ce a înghiţit din greşeală mai multe medicamente pentru tratarea bolilor de inimă, prescrise bunicii care îl avea în grijă în acel moment.

 „Am fost trist, sigur că se putea evita acel accident nenorocit. Eu nu eram acasă, eram la Filarmonică, Cristina era plecată şi ea, deci a rămas doar cu bunică-sa şi probabil că pastilele erau la îndemână undeva că altfel nu-mi explic, să se fi urcat pe vreo etajeră sau pe bibliotecă. Asta a fost! Am avut trei mari suferinţe: moartea lui Ioan, moarte bunicii şi moartea tatălui meu, care m-au marcat. Într-un fel, Dumnezeu te întăreşte şi când dai examenul de rezistenţă şi de putere de a trece peste anumite necazuri şi supărări. Nu am ce să comentez, toată lumea a făcut tot ce se putea face să-l salveze, dar probabil că l-a vrut Dumnezeu şi l-a luat la el", a povestit Mădălin Voicu în emisiunea lui Denise Rifai.

Citeşte pe Click.ro mai multe detalii despre familia lui Mădălin Voicu.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite