Licitaţie de VIP-uri pentru copiii defavorizaţi

0
0
Pavel şi Cleopatra Stratan, cântând
alături de doi copii talentaţi de la Concordia
Pavel şi Cleopatra Stratan, cântând alături de doi copii talentaţi de la Concordia

În seara de 12 decembrie 2012, a avut loc cea de-a doua ediţie a evenimentului de caritate The Grand Charity Event  „Dăruieşte o nouă viaţă“, organizat de Societatea Companiilor Hoteliere Grand în beneficiul copiilor defavorizaţi de la Organizaţia Umanitară  Concordia.


Evenimentul a avut loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel şi a fost moderat, şi în acest an, de Andreea Esca.

La licitaţia organizată în cadrul evenimentului au fost vândute obiecte vestimentare şi de artă, bijuterii şi alte accesorii de lux oferite de designeri români consacraţi şi personalităţi publice, printre care Anca Rusu, Andreea Esca, Adina Buzatu, Cristian Samfira, Elena Perseil, Kinga Varga, Malvina Cervenschi, Musette, Rhea Costa, Sepala by Mihaela Glăvan, Thea Haimovitz şi Wilhelmina Arz, precum şi gimnasta Corina Ungureanu, fotbalistul Ciprian Marica, Bank of Cyprus. În urma licitaţiei s-au strâns 16.850 euro, incluzând sumele donate de sponsorii evenimentului în afara licitaţiei. Fondurile strânse vor fi folosite pentru susţinerea programele de intervenţie si educaţie a copiilor de la Organizaţia Umanitară  Concordia.

Licitaţia a fost moderata  de maestrul Leonard Iozefini. Cele mai mari sume au fost oferite pentru un colier Thea Haimovitz – 3800 lei, o husă Chanel în ediţie limitată, oferită de Andreea Esca – 3500 lei şi un IPhone 5 oferit de Bank of Cyprus – 3000 lei.

Evenimentul a debutat cu un spectacol artistic. Cleopatra şi Pavel Stratan au cântat alături de Mădălina Soare şi Gianina Crăciun, doi copii talentaţi din  Concordia. De asemenea, copiii au oferit invitaţilor momente artistice susţinute de Orchestra Trandafirilor, Toboşarii, Ansamblul de dansuri populare şi Taraf. Invitaţii au fost emoţionaţi de poveştile lor de viaţă şi impresionaţi de realizările personale ale copiilor din  Concordia, expuse în cadrul Expoziţiei Atelierul de Artă şi Brutăria  Concordia. Damian Drăghici a avut un moment artistic la nai alături de Orchestra Trandafirilor din  Concordia. La final, maestrul Leonard Iozefini a oferit copiilor şi oaspeţilor un moment magic de divertisment.  Donaţii se pot face în continuare: numerele de cont disponibile se găsesc pe site-ul www. Concordiacharityevent.ro , la secţiunea  Concordia.

Concordia este o organizaţie umanitară, neguvernamentală, apolitică şi non-profit, care are ca obiectiv recuperarea şi reintegrarea socială, şcolară şi familială a copiilor şi tinerilor care provin din familii dezorganizate, defavorizate social sau direct din stradă.
În prezent,  Concordia ocroteşte peste 400 de copii şi tineri, organizaţi în grupuri de tip familial de câte 8-12 copii, în casele şi locuinţele sociale pe care le administrează în Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii-Rahtivani (judeţul Prahova). De toţi aceştia se ocupă cu dedicaţie peste 170 de angajaţi, voluntari şi colaboratori.


 

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite