Kate Moss a făcut 18.000 de dolari cu un clip în care doarme. Cum vor fi folosiţi banii VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Anthony Harvey/Getty Images
FOTO Anthony Harvey/Getty Images

Supermodelul Kate Moss, în vârstă de 47 de ani, a câştigat 18.000 de dolari doar prin scoaterea la vânzare a unui scurt videoclip care o înfăţişează dormind, iar fanii s-au bătut pentru a-l avea.

Kate Moss a intrat în lumea artei digitale şi a scos la vânzare mai multe piese unice care o înfăţişează în diverse ipostaze. Un clip în care modelul apare dormind în patul de acasă s-a vândut pentru 5,1699 Ethereum (circa 18.000 de dolari), sub forma unui jeton non-fungibil (NFT), transmite ProTv.

NFT este un certificat digital unic care atestă identitatea deţinătorului unei fotografii, unui videoclip sau altei forme de activ digital.

Câştigătorul licitaţiei va deţine acest clip, deşi toată lumea îl va putea vedea pe platforma online unde a fost tranzacţionat sau pe reţelele sociale unde a fost postat.

Banii strânşi în urma licitaţiei nu vor ajunge la Kate Moss. Fotomodelul a fost de acord ca suma strânsă în urma vânzării să fie donată organizaţiei non-profit Gurls Talk, care derulează programe sociale pentru tinere femei în domeniile sănătate mintală, sexualitate, singurătate şi diverse anxietăţi.

„Pentru mine, arta a fost întotdeauna despre moment. Timpul este lucrul care nu ne ajunge niciodată şi care nu aşteaptă pe nimeni. Sunt nerăbdătoare să aflu cine va dori să deţină un moment al meu. De asemenea, am fost atrasă de ideea că această proprietate poate fi folosită pentru a-i ajuta pe ceilalţi care au nevoie să câştige mai mult din ea”, şi-a motivat Kate Moss gestul.

Delia este primul artist român care a lansat o melodie sub formă de NFT. Piesa se numeşte „Racheta” şi a apărut pe 22 martie 2021.

Vezi această postare pe Instagram O postare distribuită de MITNFT (@mitnft)
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite