Julio Iglesias crede că România este „o ţară superbă“, femeile sunt „foarte frumoase“, iar roşiile şi castraveţii au „un gust extraordinar“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Julio Iglesias (71 de ani) va susţine cel de-al 15-lea concert în România, pe 20 mai, la Sala Palatului, motiv pentru care şi-a amintit vizitele anterioare, declarând că ţara noastră este „superbă“, iar româncele sunt „foarte frumoase“.

Julio Iglesias promite românilor un concert-eveniment

Diferit de reprezentaţiile anterioare, Julio Iglesias a inclus, de această dată, un recital de deschidere ce la va oferi spectatorilor prilejul de a-l întâlni pe Julio Iglesias Jr., să îi descopere talentul celui care urmează cu succes parcursul artistic al tatălui său.

Julio Iglesias le promite fanilor săi români un concert-eveniment, cu ingrediente rafinate şi surprize muzicale ce vor contura atmosfera unei seri romantice. „Calitatea ireproşabilă a sunetului, momente pasionale de dans, povestiri amuzante ce i-au marcat activitatea artistică şi, bineînţeles, repertoriul variat compus din melodiile iubite de audienţa din întreaga lume, reprezintă reţeta de succes a oricărui show marca Julio Iglesias, prezentat constant pe toate scenele lumii“, se arată în comunicatul organizatorilor. 

Julio Iglesias şi o întâmplare cu paparazzi români

Fiecare întâlnire cu publicul român îl emoţionează şi îi revin în minte numeroase amintiri plăcute legate de vizitele anterioare din România. În afara concertelor, artistul adoră să viziteze şi să descopere câte puţin din minunile naturale pe care ţara noastră le are. 

„În 2007, spre exemplu, îmi amintesc că am stat cam două săptămâni, pentru că am avut cinci concerte. Aveţi o ţară superbă. Mi-a plăcut mult Clujul, mi-au placut şi Sibiul, şi zona muntoasă din jurul său. Îmi amintesc că am fost să mâncăm păstrăvi şi să facem plajă la o pensiune turistică foarte frumoasă, din lemn, la poalele muntelui“, şi-a amintit artistul latino. 

„La Timişoara, spre exemplu, am fost cazaţi într-o vilă cu piscină. Mie îmi place mult să înot. Într-o zi, nişte paparazzi mi-au făcut o poză şi s-a nimerit ca în acel moment să fie în piscină şi una din asistentele mele. A doua zi, ne-am amuzat teribil când am citit că Julio Iglesias, abia aterizat la Timişoara, are deja o prietenă româncă. Româncele sunt foarte frumoase, dar eu sunt căsătorit. Apoi îmi amintesc că, la Iaşi, a plouat cu găleata în timpul concertului, pe stadion. N-am mai văzut aşa o ploaie. Publicul a fost extraordinar, în ciuda vremii“, a mai povestit cântăreţul.

Pe legendarul artist spaniol îl mai atrage ceva în România: mâncarea. „Îmi plac la nebunie roşiile şi castraveţii româneşti. Au un gust extraordinar“, a declarat Julio Iglesias.

Julio Iglesias: Dragostea publicului, cea mai mare recompensă

Argumentul principal al faptului că se clasează printre cei mai bine vânduţi artişti ai tuturor timpurilor este pasiunea. „Când ai o pasiune puternică pentru viaţă, pentru muzică, oamenii simt asta în cântecele tale. Pentru mine, este un privilegiu şi o mare onoare să mă aflu printre primii zece cei mai bine vânduţi artişti din toate timpurile, dar cea mai mare recompensă este să simt dragostea oamenilor şi să văd publicul fericit la finalul concertelor. Sunt foarte recunoscător tuturor, pentru că ei au făcut posibili aceşti 47 de ani de carieră“, a mai explicat cântăreţul. 

După ce a debutat la Festivalul Cerbul de Aur 1970, Julio iglesias a păstrat o legătură specială cu România şi a revenit constant aici, în ultimii ani. Anul acesta, cântăreţul latino pregăteşte două noi spectacole pentru fanii săi români, show-uri incluse în noul său turneu mondial.

Unul dintre cei mai iubiţi artişti latino ai tuturor timpurilor va cânta pe 20 mai la Sala Palatului din Capitală, iar pe 22 mai va evolua la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Biletele pentru concertul lui Julio Iglesias de la Sala Palatului pot fi achiziţionare prin intermediul agenţiei Eventim, în reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărtureşti, Humanitas, de la casa de bilete a Sălii Palatului şi online, accesând www.eventim.ro. Tichetele costă 280, 360, 400, 490 li 550 de lei (VIP).

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite