John Travolta, momente critice la manșa unui avion: „Am crezut că totul s-a sfârșit”

0
Publicat:

John Travolta a povestit că o experiență pe care a trăit-o la limita dintre viață și moarte, în timp ce pilota un avion în 1992, l-a inspirat să accepte rolul din noul scurtmetraj Disney+ "The Shepherd".

John Travolta este pilot licențiat
John Travolta este pilot licențiat Foto arhiva Adevărul

"The Shepherd" este povestea unui tânăr pilot care încearcă să aterizeze în siguranță după ce avionul pe care îl pilota suferă o defecțiune electrică în plin zbor.

Premisa este înfiorător de asemănătoare cu cea trăită pe propria piele de Travolta, pilot licențiat, în 1992.

Rememorând incidentul în timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri în Londra, joi, conform Variety, Travolta a împărtășit că a „trăit experiența unei defecțiuni electrice totale” într-un avion pe care îl pilota, zburând deasupra orașului Washington D.C. cu familia sa.

"Știu cum se simte când crezi că vei muri", a spus el. "Aveam două motoare de avion bune, dar nu aveam instrumente, nu aveam electricitate, nimic. Și am crezut că totul s-a sfârșit", a continuat actorul, potrivit CNN.

În cele din urmă, a reușit să aterizeze în siguranță "ca printr-un miracol", a spus el.

Tocmai acesta a fost motivul pentru care Travolta a fost atras de "The Shepherd", care se bazează pe cartea lui Frederick Forsyth din 1975, cu același nume.

În scurtmetraj, Travolta joacă rolul unui samaritean care îndrumă un tânăr pilot (Ben Radcliffe) spre siguranță după ce se află "în pericol atunci când radio-ul și alimentarea cu energie electrică se opresc, lăsându-l izolat și cu combustibil limitat", conform unui sinopsis oficial.

Travolta a spus că Radcliffe "a surprins acea disperare atunci când crezi că vei muri cu adevărat."

Actorul din "Pulp Fiction" a declarat că povestea "The Shepherd" a rezonat profund cu el pentru că este despre "viață și moarte și cât de prețioasă este viața."

"The Shepherd" va fi disponibil pentru vizionare pe Disney+ începând cu 1 decembrie.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite