Joan Rivers promovează Iphone 6 după ce a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi nu mai este în viaţă de mai bine de două săptămâni, fosta actriţă şi prezentatoare TV Joan Rivers face reclamă la ultimele gadget-uri produse de compania americană Apple, pe pagina sa personală de Facebook, scrie „The Guardian“.

În decursul zilei de vineri, 19 septembrie, când în SUA au fost scoase la vânzare telefoanele Iphone 6, pe pagina personală de Facebook a fostei vedete americane Joan Rivers a apărut o fotografie cu modelul Iphone 4, însoţită de mesajul: „Acest telefon urmează să fie înlocuit de un Iphone 6 (nu cel mare - aluzie la telefonul Iphone 6 Plus, n.r.). Pe acesta (Iphone 4 – n.r.) l-am cumpărat în 2010, iar, după patru ani, singurul lucru care ma deranjează este că cele mai noi aplicaţii sunt create pentru un ecran mai mare. De altfel, nici bateria nu mai rezistă foarte mult. Nu am avut niciodată o carcasă pentru el, deoarece are un design foarte frumos din fabricaţie. Este un produs excelent“.

Fotografia a fost ştearsă la scurt timp, însă internauţii au reuşit să obţină câteva capturi.

Imaginea postată, vineri, pe contul de Facebook al regretatei Joan Rivers FOTO TMZ/ Instagram

image

Metoda aleasă de Apple pentru a-şi promova cele mai noi produse a fost ironizată de editorii de la „TMZ“, care au scris că Steve Jobs, co-fondatorul companiei americane, decedat în 2011, nu a putut fi contactat pentru declaraţii.

Aceasta nu este prima metodă de promovare a noilor telefoane produse de Apple care a eşuat. La evenimentul de prezentare a noului Iphone, desfăşurat pe 9 septembrie, utilizatorii produselor au fost anunţati că vor primi gratuit, odată cu achiziţionarea noului Iphone, şi ultimul album al trupei irlandeze U2. „Cadoul“ oferit de Apple nu a fost însă pe placul abonaţilor, care au cerut ştergerea cântecelor. Astfel, Apple a pus la dispoziţia utilizatorilor o adresă prin care se pot debarasa de produsul muzical nedorit.

Joan Rivers, una dintre cele mai populare vedete din Statele Unite, a murit pe 4 septembrie, după ce a intrat în comă în timpul unei operaţii la gât. Fosta prezentatoare de televiziune şi actriţă, cunoscută pentru comentariile acide la adresa altor celebrităţi, avea 81 de ani. Considerată un pionier în ceea ce priveşte accesul femeilor în lumea comediei, Rivers a devenit cunoscută în anii 1960 şi a lucrat alături de nume mari de pe scena cluburilor de comedie din New York, printre care Bill Cosby, Woody Allen, George Carlin şi Richard Pryor.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite