Jessica Simpson şi Natalie Portman, schimb de replici din cauza unei poze: „A fi sexy într-o pereche de bikini nu este sinonim cu a face sex“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jessica Simpson FOTO AFP
Jessica Simpson FOTO AFP

Cântăreaţa americană Jessica Simpson (38 de ani) i-a dat o replică acidă actriţei Natalie Portman (37 de ani), simţindu-se ofensată de o declaraţie în care Portman a pus la îndoială mesajul transmis tinerelor de pozele sexy prin intermediul cărora solista s-a promovat în trecut.

Natalie Portman şi Jessica Simpson, două persoane ale căror nume nu au fost vreodată menţionate în aceeaşi frază, se află acum în centrul unei dispute, conform Huff Post

Autoarea melodiei „Public Affair“ s-a declarat jignită de o declaraţie făcută de actriţă într-un interviu în care s-a declarat „confuză“ în ceea ce priveşte coperta unei reviste în care Simpson apare într-o ipostază sexy, alături de citatul: „Sunt virgină!“.  

„Îmi amintesc că eram adolescentă şi că Jessica Simpson era pe coperta unei reviste spunând «sunt virgină», în timp ce purta doar o pereche de bikini şi am fost confuză“, a spus Portman. „Nu am înţeles mesajul pe care voia să-l transmită o asemenea fotografie unei femei, unei tinere fete“, a declarat Natalie Portman. 

Imagine indisponibilă

Declaraţia făcută de Portman a atras un răspuns rapid de la Simpson, care a criticat-o pe actriţa câştigătoare a premiului Oscar pentru comentariile răutăcioase.

„Am fost dezamăgită în această dimineaţă când am citit că te-am făcut să fii «confuză» când am purtat bikini într-o fotografie publicată cu mine pe când eram încă virgină, în 1999. În calitate de persoane publice, amândouă ştim că imaginea noastră nu ne aparţine în totalitate în fiecare moment şi că industria în care lucrăm încearcă adesea să ne definească şi să ne încadreze în anumite tipare.

Cu toate acestea, am fost învăţată să fiu eu şi să onorez diferitele moduri în care se exprimă toate femeile, de aceea am crezut atunci – şi cred şi acum – că a fi sexy într-o pereche de bikini şi a fi mândră de corpul meu nu sunt sinonime cu a face sex. 

M-am considerat mereu un model pentru toate femeile şi vreau să le spun că pot purta orice vor şi să facă sex sau să nu facă sex cu oricine doresc. Puterea stă în noi ca indivizi. Mi-am făcut un obicei din a nu lăsa alte femei să fie ruşinate pentru alegerile lor. În această eră şi după întreaga carieră de până acum, cu toate lucurile minunate pe care le-ai făcut pentru femei până în acest moment, te încurajez să faci la fel ca mine“, scrie Jessica Simpson.

De asemenea, şi Portman a intervenit mai târziu şi a comentat la postarea făcută de Jessica Simpson pe Instagram, în care i-a mulţumit pentru mesajul ei şi a clarificat că a fost „confuză“ în ceea ce priveşte mesajele transmise de mass-media cu privire la modul în care fetele şi femeile ar trebui să se comporte. 

„Sunt complet de acord cu tine când spui că o femeie ar trebui să se îmbrace şi să se comporte cum vrea fără a fi judecată. Nu am vrut să te deranjez şi îmi pare rău pentru orice jignire involuntară pe care au cauzat-o cuvintele mele“, i-a transmis Portman. „Respect talentul şi vocea pe care le foloseşti pentru a încuraja femeile din întreaga lume“, a mai adăugat ea.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite