Jennifer Grey din filmul "Dirty Dancing" s-a iubit cu soţul unei alte actriţe celebre. Cum a ieşit idila lor la suprafaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jennifer Grey şi Patrick Swayze şi-au cucerit fanii cu povestea lor din Dirty Dancing (Foto: Profimedia).
Jennifer Grey şi Patrick Swayze şi-au cucerit fanii cu povestea lor din Dirty Dancing (Foto: Profimedia).

Au trecut peste 33 de ani de la apariţia filmului, dar popularitatea lui încă nu s-a estompat. Povestea adolescentei Baby, interpretată de Grey, şi idila ei cu instructorul Johnny Castle, întruchipat de Swayze, fac din „Dirty Dancing” unul dintre cele mai romantice filme din toate timpurile.

Dacă producţia Dirty Dancing i-a adus celebritatea, nenumăratele operaţii estetice au împrieietenit-o pe Jennifer cu uitarea.

„Am intrat în sala de operaţie ca o celebritate şi am ieşit o persoană anonim”, a spus actriţa, care a admis că pierderea popularităţii a traumatizat-o. „A fost ca şi cum aş fi intrat într-un program de protecţie a martorilor, devenisem invizibilă”, spune Grey.

Cariera ei a fost umbrită şi de un accident cu urmări tragice. Jennifer se afla într-o maşină cu un alt actor celebru, cu care avea o relaţie secretă, când au intrat într-un vehicul în care se aflau două persoane, o mamă cu fiica ei. Impactul a fost unul devastator.

Citeşte mai multe aici!

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite