Jean Paler, un şir de drame: „M-au uitat toţi, parcă nici nu exist. Cuvântul prieten a rămas numai în DEX“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
jean paler

Este de la 4 ani pe scenă. A vrut să facă oamenii fericiţi şi şi-a închinat întreaga viaţă teatrului. De multe ori, însă, s-a neglijat pe sine. Ajuns la 68 de ani, Jean Paler a decis să arate lumii adevărata sa viaţă din spatele scenei. O viaţă marcată de drame şi suferinţe.

Jean Paler plăteşte un preţ prea mare după o viaţă închinată teatrului românesc. Actorul se zbate într-o sărăcie lucie, măcinat de boli, dureri şi suferinţe care nu se mai sfârşesc. Are probleme mari de sănatate, este cardiac cronic, iar inima sa, pe care are montate patru stenturi şi un defibrilator, poate ceda oricând.


“Sunt cardiac cronic, operat, cu stenturi, am şi defribilator. Medicamentele mă costă 1400 de lei ope lună. Am o pensie de 840 lei, mi-e şi ruşine. M-au uitat toţi, parcă nici nu exist! Dacă nu aş avea familia să mă ajute, aş fi pierdut! În fiecare an stau în spitale câte patru luni. Am 4 stenturi şi un defibrilator. Inima mea mai funcţionează doar 30 la sută. Doctorii se minunează cum de mai poate inima să împingă sângele la cap şi la picioare. Inima bate în fibrilaţii, face sincope. 12 secunde inima mea nu a bătut deloc. Puteam să mor! Eram pe stradă, în Sinaia, şi am făcut o sincopă. Am căzut în faţa unei maşini. Omul a crezut că m-a lovit el cu maşina. Au dat telefon la 112 şi m-au dus la Fundeni, unde m-au pus pe picioare. M-am obişnuit cu infarct după infarct”, a povestit actorul în emisiunea “Teo Show”.

Citeşte articolul integral pe Click.ro

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite