Janet Jackson a dezvăluit că s-a luptat mulţi ani cu depresia: „Stima de sine scăzută are rădăcini în sentimentele de inferioritate din copilărie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Janet Jackson s-a despărţit de soţul ei în aprilie 2017, la trei luni de la naşterea copilului lor FOTO Getty Images
Janet Jackson s-a despărţit de soţul ei în aprilie 2017, la trei luni de la naşterea copilului lor FOTO Getty Images

Cântăreaţa americană Janet Jackson (52 de ani) a vorbit pentru prima dată despre lunga ei luptă cu depresia, pe care a legat-o de complexul de inferioritate de care a suferit în copilărie, de sexism şi rasism.

Janet Jackson a scris un editorial în noul număr al Essence Magazine despre cum a învăţat să se iubească pe sine.

„M-am luptat cu depresia. Lupta a fost intensă“, spune artista despre perioada de după împlinirea vârstei de 30 de ani. „Nivelul scăzut al stimei de sine ar putea avea rădăcini în sentimentele de inferioritate din copilărie. Aş putea-o lega de faptul că nu am reuşit să mă ridic la standarde imposibil de înalte şi, desigur, întotdeauna există şi problemele din societate - rasismul şi sexismul. Puneţi totul împreună şi depresia este o boală persistentă şi înfricoşătoare. Din fericire, am reuşit să o depăşesc“, a scris sora mică a lui Michael Jackson, potrivit Mirror.

Janet a mărturisit că băieţelul ei, Eissa, în vârstă de un an, pe care îl are împreună cu fostul soţ, omul de afaceri Wissam Al Mana, i-a schimbat viaţa: „Apogeul fericirii este să-mi copilaşul în braţele, să-l ascult cum gândureşte sau când mă uit în ochii lui zâmbitori şi-l văd cum răspunde la tandreţea mea. Când îl sărut. Când îi cânt încet să adoarmă. În acele momente sacre, fericirea este peste tot.“

Janet Jackson şi Wissam Al Mana s-au căsătorit în 2012 şi s-au despărţit la câteva luni după naşterea copilului lor. Într-un mesaj video franc către fani atunci, ea a spus atunci: „Vreau doar să fiu sinceră cu voi pentru un moment. Da, m-am despărţit de soţul meu. Suntem în tribunal, iar restul este în mâinile lui Dumnezeu“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite