Jane Fonda, dezvăluiri incendiare despre actorul Robert Redford: „Are o problemă cu femeile”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jane Fonda, în vârstă de 85 de ani, a vorbit deschis despre colaborarea cu Robert Redford,  în vârstă de 86 de ani, în timpul unei conversații la Festivalul de Film de la Cannes, vineri, spunând că actorului „nu-i plăcea să sărute", relatează Business Insider.

Jane Fonda susține că Redford „era mereu într-o dispoziție proastă” FOTO Profimedia
Jane Fonda susține că Redford „era mereu într-o dispoziție proastă” FOTO Profimedia

Jane Fonda și Robert Redford au jucat împreună în patru filme, primul dintre ele, „The Chase”, a avut premiera în anul 1966. De asemenea, cei doi au mai jucat și în drama „Our Souls at Night/ Suflete în noapte”.

Oricât de îndrăgostiți ar fi părut în trecut cei doi actori pe marile ecrane, Fonda a afirmat că lucrurile nu au stat la fel și în culise.

Nu-i plăcea să sărute", a declarat actrița. „Nu i-am spus niciodată nimic despre asta. Și el era mereu într-o dispoziție proastă, iar eu credeam mereu că este vina mea. El este o persoană foarte bună. Are doar o problemă cu femeile", a mai mărturisit Fonda. 

În ciuda faptului că nu și-a „îndulcit” părerile despre Redford, Fonda a exprimat puțină simpatie pentru fostul ei coleg de platou în cadrul aceleiași conversații de la Cannes, conform Vulture. 

Potrivit publicației, Fonda a mărturisit că a fost „îndrăgostită de el" în timpul a trei dintre cele patru filme în care au jucat împreună. 

M-am simțit foarte bine", a declarat ea, în ciuda faptului că a crezut că proasta lui dispoziție era din vina ei. Totuși, totul s-a schimbat atunci când au filmat „Our Souls at Night". 

Cred că aveam, vreo 80 de ani, sau ceva de genul ăsta", a adăugat ea. „Știam că în sfârșit m-am maturizat, pentru că atunci când venea pe platou de filmare după trei ore de întârziere, într-o dispoziție proastă, știam că nu era vina mea. Întotdeauna ne-am simțit bine. Este o persoană foarte bună", a mai spus Fonda.

Reprezentanții celor doi actori nu au răspuns imediat la solicitările de comentarii ale Insider. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite