Iuliana Marciuc, în doliu! Tatăl prezentatoarei a murit: «Cel mai puternic leu a devenit brusc fragil»

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alecu Marciuc tatal Iulianei Marciuc Foto:facebook
Alecu Marciuc tatal Iulianei Marciuc Foto:facebook

Clipe dificile pentru Iuliana Marciuc. Prezentatoarea TV a făcut un anunţ trist sâmbătă, 12 martie. Tatăl vedetei a muritvineri, iar Iuliana a anunţat pe pagina personală de Facebook locul şi ora înmormântării părintelui său.

Iuliana Marciuc trece prin momente dureroase. Tatăl prezentatoarei, omul de radio Alecu Marciuc s-a ămbolnăvit recent, iar inima sa a încetat să mai bată vineri, 11 martie. Anunţul a fost făcut de către prezentatoare pe contul personal de Facebook, acolo unde a oferit detalii despre slujba de înmormântare. 

"Tatăl meu iubit, soţ devotat, bunicul cu cel mai cald zâmbet ,om de radio Alecu Marciuc .Cel mai puternic "leu "a devenit brusc fragil şi a dorit să plece înainte de a începe chinul. Inima lui mare i-a cedat ieri în jurul orei 17.00 iar acum este liniştit.Rugaţi-va pentru multă lumina în drumul lui spre lumea de la "Hotarele posibilului "unde ştia sigur că-l aşteaptă un nou început .Voi pregăti eu,singură,volumul trei al cărţilor cu acest titlu al cărui autor este...

Citeşte articolul integral pe Click.ro.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite