Iubirile lui Johnny Depp. De ce a refuzat o starletă din filmele pentru adulţi să se culce cu actorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă nu mai are 30 de ani, Johnny Depp rămâne  o partidă pentru tot mai multe femei.  Amber Heard, ultima lui mare iubire, cu care a avut o ruptură urâtă, nu ar fi însă de aceeaşi părere. Povestea lor a început înainte ca faimosul actor să se separe de Vanessa Paradis. S-au cunoscut pe platourile „The Rum Diary” şi au trăit un amor nebun încă de la  început, iar în anul următor s-au mutat împreună şi s-au căsătorit.

Mariajul a durat 18 luni, dar s-a prăbuşit când Heard a abţinut un ordin de restricţie şi l-a acuzat pe actor că i-a aruncat un telefon mobil în faţă. Ulterior, la proces, ea a declarat că Johnny Depp a agresat-o fizic în timpul căsniciei.

Pe de altă parte, actorul a mărturisit că a avut de suferit financiar în urma acuzaţiilor lansate de ea şi şi-a pierdut rolul din „Piraţii din Caraibe”. Ba mai mult, a adus dovezi că l-a lovit.

În cele din urmă, cei doi au fost de acord cu o soluţionare a divorţului de 7 milioane de dolari. Starul a rămas cu multe sechele după acestă despărţire, dar şi regretul că pentru ea a renunţat la Vanessa Paradis, fosta sa iubită.

Citeşte mai multe aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite