Irinel Columbeanu a râs la iUmor de sărăcia în care a ajuns: „În ultima vreme am făcut bani vânzând case, singura problemă este că erau ale mele” VIDEO

0
0
Irinel Columbeanu, FOTO captură video
Irinel Columbeanu, FOTO captură video

Omul de afaceri Irinel Columbeanu, invitat la ediţia eveniment „iUmor Roast”, a prezentat un moment de roast cu replici acide la adresa juraţilor, dar nu s-a cruţat nici pe sine.

Când Irinel Columbeanu a păşit în platoul iUmor, juraţii au avut un mare şoc: "Niciodată nu mă aşteptam să-l văd pe scenă la iUmor", spune Delia. Cele trei vedete din juriu nu s-au aşteptat nicio secundă la ceea ce a urmat să se întâmple pe scena comediei, scrie Click.ro.

Fostul milionar trece printr-o perioadă dificilă a vieţii sale, după ce s-a prăbuşit financiar investind în afacerea cu ciment numită "columbeanit", însă are puterea să facă şi haz de necaz: "Am venit până aici în plimbare. Fac exerciţii, nu vreau să obosesc ca să nu mă aşez pe vreo bancă, pe mine băncile m-au nenorocit, aşa că nu vreau să mai aud de ele!"

Însă acesta nu s-a oprit aici, a continuat să vorbească despre cum este viaţa atunci când rămâi fără milioane: "În ultima vreme am făcut bani vânzând case, singura problemă este că erau ale mele. Azi eşti sus, mâine eşti jos, eşti acelaşi om, deşi cei din jur te tratează diferit, oamenii te respectă şi vor să îţi fie prieteni dacă eşti milionar, au senzaţia că le vei da lor banii", a mai spus Irinel Columbeanu.

Irinel a mai vorbit în spirit de glumă şi despre nevoia domnişoarelor cu care se iubea de a sta cu tatăl său pentru că era mai bogat: "N-am fost niciodată Gigi Becali să arunc cu banii în stânga şi în dreapta. Eu am aruncat mai mult în centru. Mi-au plăcut femeile, da! Cui nu-i plac? De ce să fim ipocriţi?”

Citeşte pe Click.ro cum au reacţionat cei trei juraţi iUmor la roast-ul lui Irinel Columbeanu.

Mai multe - Vedete

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite