Irina Loghin, „profesoară” pentru Elena Merișoreanu. Îi dădea sfaturi înainte să urce pe scenă

0
Publicat:

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară, a debutat pe scenă de la 16 ani, atunci când Irina Loghin o instruia, înainte să urce pe scenă.

Elena Merișoreanu și Irina Loghin
Elena Merișoreanu și Irina Loghin

Artista a visat de mică să ajungă vedetă, cu toate că s-a născut într-o casă în care nu exista electricitate și, evident, niciun radio. Însă muzica a însoțit-o mereu, chiar și fără radio în casă, deoarece tatăl său cânta la fluier. El a învățat-o multe cântece, iar mama și sora ei aveau un glas frumos și cântau când lucrau la câmp, dar și la petrecerile familiei.

La doar 16 ani, Elena Merișoreanu a participat la un concurs pentru a fi acceptată la Ansamblul „Ciocârlia”. Deși a câștigat concursul, nu a putut fi acceptată în ansamblu deoarece și-a ascuns vârsta.

Așa că înainte de a împlini 20 de ani s-a înscris la un alt concurs, pentru Ansamblul „Rapsodia Română” din București. A fost acceptată în cor, unde a cântat pentru opt ani.

Deși a primit lecții mereu, atât la ansamblu, cât și la Școala Populară de Artă unde a urmat studii de canto, ea spune că cea mai bună „profesoară” i-a fost irina Loghin, care o lua pe la toate spectacolele și o instruia înainte să urce pe scenă.

Citește continuarea pe Click!.ro și află ce sfaturi îi dădea Irina Loghin artistei și cum o învăța ce să facă înainte de a urca pescenă.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite