Irina Loghin are pensie specială. Cât încasează lunar artista după un mandat de parlamentar VIDEO

0
Publicat:

Este una dintre artistele de top din muzica populară românească, iar în conturi îi intră bani frumoși din pensie, în fiecare lună. Artista Irina Loghin primește pensie specială, după ce a avut un mandat de parlamentar.

La aproape 85 de ani, pe lângă banii pe care îi obține din spectacole, Irina Loghin încasează și o pensie consistentă. Între 6 și 7.000 de lei primește interpreta de muzică populară, după ce a activat ca parlamentar, timp de un mandat, scrie click.ro.

Irina Loghin, una dintre cele îndrăgiste artiste FOTO Facebook
Irina Loghin, una dintre cele îndrăgiste artiste FOTO Facebook

În 2004, potrivit declarației de avere, Irina Loghin avea o casă dobândită în anul 1979, de 110 metri pătrați, a cărei valoare de impozitare era de 400 000 de euro. Mai avea încă o casă a cărei valoare era de 200.000 de euro.

Citește articolul complet pe click.ro.

Gheorghe Turda încasează bani frumoși din pensie. Cât primește lunar înterpretul de muzică populară

Unul dintre mai îndrăgiți artiști români încasează lunar bani frumoși din pensie. Este vorba despre Gheorghe Turda, interpretul de muzică populară, cu o carieră de peste 50 de ani, Artistul a recunoscut că îi intră în conturi o pensie consistentă.

„Eu am 55 de ani de activitate la două mari ansambluri, la Rapsodia Română și la Ciocârlia. Am fost șeful ansamblului Ciocârlia și șeful Direcției de Cultură a Ministerului de Interne și sunt mândru de pensia mea. Față de alții care n-au avut aproape nicio… sau poate au avut doar câțiva ani de activitate și au emis pretenția să aibă pensia ca Gheorghe Turda. Da, 9.000 de lei, da. Deocamdată, mulțumită lui Dumnezeu, e bine”, a spus Gheorghe Turda, conform click.ro.

Artistul a precizat că aceast nu este o pensie specială, ci este rezultatul activității sale, el fiind angajat al MAI în anul 1991. Astfel, artistul a ajuns la o pensie de 1.900 de euro pe lună,

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite