Inna, topless pe coperta revistei spaniole „FHM“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inna a lansat un album dedicat fanilor mexicani
Inna a lansat un album dedicat fanilor mexicani

Cântăreaţa Inna (28 de ani) apare topless pe coperta numărului din ianuarie al revistei spaniole „FHM“, fiind descrisă drept „noul superstar al muzicii dance“, scrie agenţia de presă Mediafax.

„După un an plin de reuşite în Spania, cu două single-uri în topuri («Cola Song» şi «Good Time»), prezentă la cele mai mari emisiuni TV şi radio şi evenimente din ţară, fanii spanioli se pot bucura de o şedinţa foto şi un interviu acordat de Inna revistei «FHM»“, se arată într-un comunicat citat de Mediafax.

Titlul de pe coperta revistei anunţă că Inna este „noul superstar al muzicii dance“, fotografia fiind semnată de Gabriel Hirit, în timp ce pictorialul a fost realiza de Tibi Clenci şi Edward Aninaru

Artista a participat recent, în Madrid, la evenimentul 40 Principales, alături de cei de la One Direction, The Vamps, David Bisbal, Birdy, Cris Cab şi Wisin, precum şi de artişti locali din Spania, unde a promovat cel mai nou single lansat, „Diggy Down“, care a acumulat cinci milioane de vizualizari pe platforma YouTube.

De asemenea, cel mai recent album al cântăreţei, „Soy LatINNA“, care conţine şi single-ul „Good Time“ înregistrat în colaborare cu rapperul american de origine cubaneză Pitbull, este dedicat fanilor din Mexic. 

image

Inna, pe coperta revistei „FHM“ FOTO Facebook Inna

Elena Alexandra Apostoleanu, cunoscută drept Inna, a început să colaboreze cu echipa de producători Play & Win în 2008, an în care a fost lansat şi primul său disc single, „Hot“, piesă care a ajuns pe primul loc în clasamentele radio din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia şi Grecia. Ulterior, piesele sale au cucerit topurile muzicale din întreaga lume, iar artista a început să colaboreze cu muzicieni internaţionali.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite