Inna a atras privirile pe covorul roşu al galei Latin Grammy Awards cu o ţinută spectaculoasă FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inna FOTO Guliver/Getty Images
Inna FOTO Guliver/Getty Images

Cântăreaţa Inna (32 de ani) a fost invitată la gala Latin Grammy Awards şi a fost lăudată pentru apariţia strălucitoare de pe covorul roşu.

Inna este unul dintre cei mai apreciaţi artişti români peste hotare, motiv pentru care a fost invitată la gala Latin Grammy Awards 2018, eveniment ce s-a desfăşurat în Las Vegas. Românca a păşit pe covorul roşu alături de alţi cântăreţi de top, precum Halsey, Thalia, Steve Aoki, Diplo, J Balvin, Maluma, Rosalia, Luis Miguel, Luis Fonsi.

Inna a ales o ţinută spectaculoasă Seen Users formată dintr-o pereche de pantaloni largi albi şi un taior tot alb, cu un decolteu adânc, spatele gol şi cu mânecile tăiate. Vogue Mexico a incus-o pe cântăreaţă într-un top al celor mai bine îmbrăcate vedete de la evenimentul ce a premiat cei mai cunoscuţi şi importanţi artişti din America Latină.

INNA Premiile Latin Grammy Awards FOTO Profimedia

FOTO Profimedia 

Nelipsită de pe primele poziţii ale topurilor muzicale, cu sute de concerte în toată lumea, Inna se află acum în plin turneu de promovare a piesei „RA“, prima de pe noul album „YO“, album compus de artistă în spaniolă şi care urmează a fi lansta în 2019. 

INNA Premiile Latin Grammy Awards FOTO Profimedia

FOTO Profimedia 

Recent, Inna a apărut în revista Cosmopolitan Mexico şi a cântat la sărbătoarea de 25 de ani de Telehit Mexico. În Los Angeles, artista a pozat pentru revista „Rolling Stone“ şi a semnat cu casa de discuri a lui Jay-Z, Roc Nation, devenind astfel colegă cu Shakira, Rihanna şi Mariah Carey, printre alţii. 

 Pe 24 noiembrie, Inna va susţine un concert la Exa FM în Mexico City, pe aceeaşi scenă cu The Chainsmokers şi Black Eyed Peas.

Anul acesta, Inna a susţinut un turneu în Statele Unite ale Americii şi Canada, turneu care a inclus 9 concerte în Montreal, Long Island, Washington DC, Los Angeles, Seattle, San Francisco, Scottsdale, Miami şi Chicago.

Inna, care este reprezentată de Global Records, a susţinut peste 800 de concerte, are peste 4.5 milioane de abonaţi şi peste 3.7 miliarde de vizualizări pe YouTube, peste 11 milioane de fani pe Facebook, 1.5 milioane de fani pe Twitter şi 2.4 milioane de fani pe Instagram.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite