Iniesta, curtat de Hollywood

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a câştigat tot ce se putea câştiga în fotbal, atât cu Barcelona, cât şi cu Spania, ultimul trofeu fiind chiar cupa mondială, Andres Iniesta ar putea fi "transferat" la Hollywood, ca actor.

Acum ceva mai mult de o săptămână a devenit eroul Spaniei. După ce a marcat golul care a adus victoria naţionalei Spaniei în finala Campionatului Mondial, cu Olanda, Andres Iniesta şi-a făcut loc în sufletul fiecărui spaniol şi, de ce nu, în sufletele multor străini. Atât de mult, încât acum Hollywood-ul îl curtează pe mijlocaşul Spaniei, informează Europa Press.

Momentan, Andres Iniesta se bucură de o binemeritată vacanţă în Italia. Aici, conform unor surse ale TMZ, autorul celui mai important gol din istoria Spaniei s-a întâlnit cu Tom Barrack, multimilionarul proprietar al echipei Paris Saint-Germain.

Acest amănunt i-a alertat pe fanii Barcelonei, care se tem că Iniesta ar putea uita de atât de apreciata şi respectata sa fidelitate faţă de culorile blau-grana şi ar putea fi tentat cu o sumă uriaşă pentru a se transfera la formaţia franceză.

Citeşte pe adevarul.es cum poate ajunge eroul Spaniei şi al Barcelonei la Hollywood şi cine îl “bănuieşte” de talent actoricesc

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite