În timp ce Han Solo o diviniza pe Prinţesa Leia, Carrie Fisher avea o aventură pământeană cu un Harrison Ford însurat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa americană Carrie Fisher (60 de ani) a dezvăluit că a avut o aventură cu Harrison Ford (74 de ani) pe platourile de filmare ale producţiei originale „Star Wars“ din 1976, pe când starul era căsătorit.

Un secret bine păstrat timp de aproape 40 de ani iese la iveală odată cu volumul de memorii „The Princess Diarist“, semnat de Carrie Fisher. Actriţa a dezvăluit în premieră, pentru revista „People“, că a avut timp de trei luni o aventură cu Harrison Ford, pe când avea doar 19 ani, iar el era un bărbat de 33 de ani, însurat şi cu doi copii. Starul hollywoodian era căsătorit cu Mary Marquardt la momentul respectiv, cei doi divorţând în 1979, la doi ani după ce a fost lansat primul film din seria de succes „Star Wars“.

Romanţa dintre cei doi colegi s-a consumat pe platourile de filmare ale primului „Star Wars“. „A fost foarte intensă. Eram Han Solo şi Princess Leia în timpul săptămânii şi Carrie şi Harrison în timpul weekend-ului. Au trecut 40 de ani de atunci“, a mărturisit artista. 

Mai multe detalii despre relaţia celor doi îndrăgiţi actori sunt oferite în volumul pe care Fisher urmează să-l lanseze, carte care a fost scrisă după ce actriţa a regăsit jurnalele intime pe care le-a ţinut în timpul filmărilor pentru „A New Hope“, desfăşurate în Londra.

Carrie Fisher şi Harrison Ford şi-au petrecut prima noapte împreună după o petrecere de aniversare organizată în cinstea regizorului George Lucas, însă actriţa precizează că ulterior a fost copleşită de îndoială. „L-am privit pe Harrison. Avea chipul unui erou, câteva fire de păr îi cădeau pe fruntea lui nobilă, uşor brăzdată. Cum ai putea să-i ceri unui astfel de om strălucitor să fie mulţumit cu o persoană ca mine?“, scrie actriţa în jurnalul care va fi lansat pe 22 noiembrie.

Cu toate că interesul pe care i l-a arătat Ford a luat-o prin surprindere şi relaţia s-a încheiat odată cu filmările, Fisher îşi aminteşte cu drag de acea perioadă: „Eram atât de lipsită de experienţă, dar am avut încredere în el, avea ceva special, era un om bun.“

Harrison Ford a fost pus în gardă chiar de colega lui cu privire la aceste dezvăluiri şi chiar a primit un manuscris, însă nu a dorit să comenteze informaţiile. Cei doi s-au reunit pe marile ecrane anul trecut, când franciza a fost relansată odată cu „The Force Awakens“.

Dezvăluirea actriţei a stârnit diverse reacţii în rândul fanilor, unii pretizând că de fapt nu e niciun secret şi toată lumea şi-a dat seama:

alţii s-au declarat încântaţi de această veste:

unii au fost dezamăgiţi:

iar mulţi şi-au dorit să afle mai multe detalii, însă Carrie Fisher le-a spulberat imediat speranţele: „Nu o să vorbesc niciodată despre cum cineva a fost în patul altcuiva, pe masă, pe scaun, în bucătărie sau oriunde altundeva.“

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite