Ilinca Vandici se apără după valul de critici: „Mi-e greu să mă uit la mine”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilinca Vandici

Ilinca Vandici, prezentatoarea „Bravo, ai stil", a avut o primă reacţie după ce a atras un val de critici în mediul online cu o serie de declaraţii controversate în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici, dar şi în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Ilinca Vandici a venit în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D şi a încercat să ofere explicaţii în scandalul creat, recunoscând public că a greşit. În martie, Ilinca Vandici a declarat că i-ar ierta actualului partener până şi infidelitatea.

„Am greşit. M-a durut foarte tare, practic vorbim de două apariţii podcast-ul şi «40 de întrebări». Din doua apariţii de două ore jumătate, totul s-a redus la trei-patru răspunsuri a câte două minute!

În general, mi-am asumat întotdeaua lucruri, nu ştii cât mă doare! Nu accept momentele în care sunt jignită, eu nu am făcut asta. După tot ce s-a întâmplat, îmi vine foarte greu să mă uit la mine. Nu ştiu de ce nu am acordat mai multă atenţie. 

Asta cu violenţa mă doare, eu susţin femeile, copiii. Andrei nu a fost în situaţia de a mă înşela. În schimb, în trecut, mi s-a întâmplat asta. Acel bărbat nu era soţul meu, era iubitul meu, şi totuşi l-am iertat pentru infidelitate!”, a declarat Vandici.

Citeşte continuarea pe click.ro

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite