Hruşcă şi Fuego, aspru criticaţi: "Unul este Moş Nicolae, altul Moş Crăciun"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concertele de colinde susţinute de Ştefan Hruşcă au devenit o tradiţie de Sărbători
Concertele de colinde susţinute de Ştefan Hruşcă au devenit o tradiţie de Sărbători

Cântăreţii Ştefan Hruşcă şi Fuego sunt criticaţi de către solistul trupei Vunk, Cornel Ilie, care spune despre cei doi "că sunt zei pentru o lună".

"Am intrat în luna lui Hruşcă şi-a lui Fuego. Unul este Moş Nicolae, altul Moş Crăciun. Alegeţi voi care cum este...E totuna. În toate magazinele, hotelurile, lifturile, cofetăriile în care intri, o să se audă de undeva, dintr-o boxă, cele două voci ninse, născute şi vândute să aducă iarna. Mie, imi aduc doar frig şi niciun pic de căldura. Linişte, nici atât", a scris solistul trupei Vunk pe blogul lui.

Mai mult, Cornel Ilie susţine că a început să asocieze ideea de frig cu poza lui Ştefan Hruşcă. "Cum vine frigul şi mirosul de iarnă, trebuie să fie pe un perete, pe stradă, un afiş cu poza lui şi 'concert extraordinar de Crăciun'. Fuego nu-şi mai pune poza pe afiş. S-a prins mai repede... Nu pot să cred ca sunt artişti care aşteaptă 1 luna pe an ca să se simtă artişti", a adăugat Cornel.

În încheiere, el spune că îi este ciudă când "artiştii se mulţumesc cu prea puţin, uită să se redescopere, să se reinventeze".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite