Hobby-ul secret al cuplului Ivanka Trump - Jared Kushner

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ivanka Trump şi Jared Kushner au un hobby mai puţin cunoscut: peţitul. Fiica preşedintelui Statelor Unite a declarat că eforturile lor au avut ca rezultat până acum şapte căsătorii.

În timpul unui interviu cu Sean Hannity la canalul Fox News, cei doi au vorbit despre un episod în care Hannity „a fost aproape” de a-i găsi un soţ asistentei personale a fiicei preşedintelui Trump.

„Ce m-a interesat la povestea asta a fost să aflu că tu chiar ai un site de matchmaking, pentru că acesta este talentul secret al meu şi al lui Jared. Oamenii nu ştiu că aceasta este abilitatea noastră secretă. Suntem peţitori”, a declarat Ivanka Trump.

 Până acum, a adăugat Ivanka, eforturile lor au avut ca rezultat şapte căsătorii. „Zero divorţuri, sperăm, cu voia lui Dumnezeu ca acest lucru să continue”.

În cartea acesteia publicată în 2017, „Femei ce muncesc: Rescrierea regulilor pentru succes”, Ivanka a scris că ea şi Kushner „calităţile, pasiunile şi personalităţile prietenilor lor se completează, şi ne bucură foarte tare să ajutăm persoanele la care ţinem să-şi găsească fericirea”.

În ceea ce-i priveşte pe cei doi, Ivanka şi Kushner nu s-au cunoscut datorită eforturilor directa ale vreunei persoane. Aceştia s-au cunoscut la o întâlnire de afaceri în New York organizată de partenerul de afaceri al lui Donald, Moshe Lax. Întrebat dacă a primit vreun comision pentru acest fapt, Lax a afirmat că „acesta este un secret de stat”.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite