Hair stylistul Melaniei Trump, dezvăluiri din intimitatea cuplului prezidenţial: „Au o legătură specială. Râd împreună“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hair stylistul de origine britanică Lino Carbosiero (56 de ani), care face parte din anturajul Primei Doamnei încă din vara lui 2019, a făcut dezvăluiri din intimitatea cuplului prezidenţial.

Lino Carbosiero a început să lucreze pentru Melania Trump în iunie 2019, după ce a fost recomandat Primei Doamne, pe când aceasta se pregătea pentru o vizită de stat în Marea Britanie. 

Odată ce a intrat în anturajul cuplului prezidenţial american, bărbatul a observat că cei doi se comportă diferit în intimitatea lor, scrie Daily Mail. 

Potrivit lui Lino Carbosiero, Melania este o persoană caldă, inteligentă şi cu mult simţ al umorului, în ciuda faptului că în spaţiul public este o prezenţă tăcută. 

De asemenea, contrar opiniei publice, spune stilistul, Melania şi Donald Trump trăiesc o poveste de dragoste frumoasă, cu tachinări şi chicoteli, atunci când se află departe de camerele de filmat. 

„Văd o latură complet diferită de ceea ce oamenii încearcă să spună despre ea (n.r. - Melania Trump). Este atât de grijulie! Îşi întreabă constant angajaţii dacă sunt bine, dacă au nevoie de ceva de băut. Am văzut asta, la fel şi asistentul meu. Au (n.r. soţii Trump) o legătură specială, râd împreună, iar asta este un lucru foarte drăguţ”, susţine Carbosiero. 

Lino Carbosiero, alături de Melania şi Donald Trump 

image

Bărbatul a sugerat că cei doi au o atitudine aparent rezervată pentru că sunt judecaţi aspru în spaţiul public.

Cu toate acestea, nu toţi cei care au lucrat cu soţii Trump au avut parte de experienţe similare. Omarosa Manigault Newman, un alt fost angajat în vârstă de 46 de ani, a spus că cei doi au o relaţie foarte ciudată” şi sunt rare ocaziile în care aceştia se plac. De multe ori, Melania ar fi fost respinsă de soţul ei.

Citeşte şi:

Declaraţii fără perdea despre Melania şi Donald Trump. Cum sunt cu-adevărat în intimitate

 

FOTO Melania Trump votează cu stil. Prima Doamnă a SUA s-a prezentat la urne într-o ţinută de lux

LIVE Rezultatele alegerilor din SUA în timp real. Biden sau Trump?

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite