Glume despre divorţul dintre Andreea Marin şi Ştefan Bănică jr

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revista ”Kamikaze” şi site-ul de satiră ”Times New Roman” au publicat mai multe glume făcute pe seama despărţirii dintre Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr.

Într-un articol intitulat ”Absolut toate glumele despre divorţul dintre Bănică jr. şi Andreea Marin”, pe Kmkz.ro:

Încă nu e clar dacă divorţul va avea loc la o judecătorie sau la Sala Palatului.

Acum, că s-a despărţit şi de Andreea Marin, Ştefan Bănică poate să ne dezvăluie care dintre ea şi Răduleasca lua bătaie mai bine.

 Vorba unui cititor de pe Facebook: dacă nu cumva moare Iliescu anul ăsta, cred că avem deja subiectul despre care o să vorbim tot 2013-le.

TimesNewRoman.ro publică un articol sub numele ”Zece lucruri despre despărţirea dintre Andreea Marin şi Ştefan Bănică jr.” Iată câteva dintre ele: 

Andrea Marin spune că ar vrea ca următorul bărbat din viaţa ei să fie tot un celebru rapsod al sărbătorilor de iarnă, însă nu e sigură că Fuego a ajuns la vârsta majoratului. 

Cel mai tare s-a ofticat Victor Ponta, care se plânge că din cauza divorţului dintre cei doi nimeni nu mai vorbeşte de discursul său despre „starea naţiunii” din aceast seară.

Crin Antonescu spune că a fost atât de şocat de anunţul celor doi, încât i-a sărit somnul, lucru care i se întâmplă extrem de rar

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite