Gisele Bündchen a găsit nume pentru copil-Ştiri pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gisele Bündchen
Gisele Bündchen

Top modelul brazilian Gisele Bündchen , 29 de ani, şi soţul ei, Tom Brady, au dezvăluit că bebeluşul lor, născut la 8 decembrie, se va numi Benjamin.

Gisele Bündchen a găsit nume pentru copil

 „E un moment special în viaţa mea, micuţul Benjamin e o adevărată binecuvântare", a declarat Bundchen. 2009 a fost al treilea an consecutiv când „Forbes" a numit-o pe Bündchen cel mai bogat manechin din lume (25 de milioane de dolari încasări într-un an).

„Avatar": record de încasări

Filmul „Avatar", regizat de James Cameron, a obţinut încasări de 27 de milioane de dolari în prima zi de proiecţii în Statele Unite şi în Canada, informează variety.com. Filmul a rulat, începând de vineri, în 3.452 de săli de cinematograf din America de Nord. Precedentul record al companiei Fox a fost „Epoca de Gheaţă 2: Dezgheţul", lansat în decembrie 2006, cu încasări în prima zi de 21,8 milioane de dolari.

Ozzy Osbourne va lansa un nou album

Rockerul Ozzy Osbourne , fost solist al trupei Black Sabbath, a anunţat că noul său album va fi lansat în vara lui 2010. Produs de Ozzy Osbourne şi de Kevin Churko, acesta va fi primul material pe care va apărea Gus G., noul chitarist al trupei lui Osbourne. Rockerul britanic a anunţat şi titlurile a trei piese de pe album: „Let It Die", „Diggin' Me Down" şi piesa care dă titlul albumului, „Soul Sucka".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite