Gina Pistol şi-a scos fetiţa la plimbare şi a publicat o imagine pe Instagram. Reacţii: E prea devreme. Faci reclamă la cărucioare - FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gina Pistol şi Smiley
Gina Pistol şi Smiley

În urmă cu două zile, Gina Pistol (40 de ani) şi-a adus fetiţa acasă, iar duminică a profitat de vremea frumoasă şi a scos-o pe micuţă la plimbare, prin curte, în cărucior. După ce a publicat imaginea pe Instagram, reacţiile nu au întârziat să apară.

„Ai adus soarele cu tine. Pentru noi e răsărit”, a scris Gina Pistol pe contul ei de Instagram. 

Dacă mulţi dintre urmăritorii ei au felicitat-o şi i-au lăsat mesaje de admiraţie, alţii s-au grăbit să o critice pentru gestul ei. "Mămicile" s-au activat şi i-au transmis Ginei că este prea devreme să-şi scoată nou-născutul afară. Pe de altă parte, au existat persoane care au întrebat-o dacă nu cumva face reclamă la cărucior. 

Vezi această postare pe Instagram O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

„Fiecare face ce crede, eu o văd în continuare o nepricepută. La Asia Express era aşa finuţă, amiabilă, acum, de când, cu sarcina e ‘buricul României!”, a scris o persoană. 

“În propria curte, poţi scoate copilul la soare şi căldură. Azi (n.r.: duminică), la ora 16:00,erau 23 de grade la soare. Eu am născut în februarie şi, pentru că era atât de cald afară, l-am scos pe copil din prima săptămână. Copiii mici nu răcesc de la aer, ci de la viruşi. Nu scoţi copilul pe temperaturi negative, ceaţă, vânt, nu îl expui mulţimii etc”, se arată în alte comentarii. 

"Faci reclamă la carucioare pentru copii sau vrei nişte bani de pe urma unei copile nou-născute aşa cum fac feţele regale?", a scris altcineva. 
 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite