FOTO Jennifer Aniston a pozat topless

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Jennifer Aniston a pozat topless pentru publicaţia „Allure“, alături de prietenul ei, hairstylistul Chris McMillan, creatorul tunsorii care a consacrat-o în rolul Rachel din serialul „Friends/ Prietenii tăi“, conform „US Magazine“.

Jennifer Aniston (45 de ani) a pozat sexy pentru „Allure“, la polul opus faţă de rolul din cel mai nou film al său, „Cake“, unde interpretează o femeie care nu are grijă de aspectul ei şi care suferă de o boală cronică. 

 

„Atunci când joci rolul unei femei care, din punct de vedere fizic, nu este atrăgătoare, primeşti recunoaştere şi respect. «Oh, în sfârşit joacă un rol». E destul de sexist, ca să fiu sinceră, pentru că bărbaţii nu înţeleg asta“, a declarat actriţa despre acest rol.

„Nu-mi place presiunea pe care pe care oamenii o pun asupra mea, asupra femeilor, cum că se presupune că ţi-ai ratat menirea ca femeie dacă nu ai procreat. Nu cred că e corect. Poţi să nu faci un copil, dar asta nu înseamnă că nu ai instincte materne: câini, prieteni, copiii prietenilor, a încheiat Aniston.

image

Jennifer Aniston şi Chris McMillan pentru „Allure“ FOTO US Magazine

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite