FOTO Cum au petrecut vedetele noaptea de Revelion

0
0
Connect-R a întreţinut atmosfera pe scenă, în Piaţa Revoluţiei FOTO Pro TV
Connect-R a întreţinut atmosfera pe scenă, în Piaţa Revoluţiei FOTO Pro TV

În noaptea dintre ani, majoritatea artiştilor români au renunţat să petreacă alături de prieteni şi familie, şi s-au prezentat la datorie în marile pieţe din Capitală sau în cluburi, unde sute de fani s-au adunat. Alţi artişti au preferat însă să sărbătorească alături de familie sau în vacanţe exotice.

Noaptea dintre ani le-a prins pe majoritatea vedetelor la muncă. Mulţi dintre artişti au preferat să petreacă alături de fani, care s-au adunat într-un număr considerabil în marile pieţe din Capitală, deşi vremea nu a fost una chiar prietenoasă. Cum nu-şi puteau dezmăgi admiratorii, numeroşi artişti au renunţat la căldura din sânul familiei şi au urcat pe scenă, mulţi dintre ei fâcănd un adevărat maraton prin Capitală sau chiar în afara ei. Delia Matache, Connect-R, Smiley sau Andreea Bănică au întreţinut atmosfera în noaptea dintre ani, dar au avut, în acelaşi şi timp, şi satisfacţii materiale pe măsură, tarifelor lor aproape dublându-se în noaptea dintre ani. 

Trupa Mandinga a avut parte de cea mai bănoasă intrare în noul an. Formaţia a petrecut Revelionul departe de România, dar nu pentru a e relaxa sau într-o vacanţă exotică, ci pentru a munci. Iar răsplata a fost pe măsură: nu mai puţin de 50.000 de euro într-o singură seară.Trupa Mandinga s-a întors de Anul Nou în Baku, capitala Azerbaidjanului, unde au reprezentat şi România la finala Eurovision 2012 cu piesa Zaleilah. După concert, Mandinda nu s-a oprit aici şi a întreţinut atmosfera la o petrecere privată, unde a cântat alături de celebra formaţie Pussycat Dolls. 

Delia Matache nu a avut nici ea timp să respire în noaptea dintre ani. Cântăreaţa a susţinut nouă spectacole în Capitală, în diferite cluburi, hoteluri sau petreceri private. 

Andreea Bănică nu s-a lăsat nici ea mai prejos. Artista a susţinut şi ea şapte concerte. Ea şi-a început programul la ora 21.00 în Parcul Sebastian şi a terminat pe la ora 02.30 dimineaţa cu un spectacol la un restaurant din Drumul Taberei. 

Artistul momentului Connect-R a adus căldura verii şi în noaptea de Revelion, cu piesa "Eu vara nu dorm", care i-a încălzit pe fanii adunaţi în marile pieţe din Capitală, unde a susţinut şapte concerte. 

Smiley a preferat şi el să-şi încânte fanii de Anul Nou. Cântăreţul a întreţinut atmosfera în Parcul Sebastian, în Piaţa Revoluţiei şi a avut încă un concert la Romexpo. 

smiley

Cristi Minculescu, fostul solist Iris, a petrecut dublu. Pentru el, Revelionul a însemnat şi un nou început alături de noua formaţie, Lotus, din care face parte. Cristi Minculescu şi Lotus şi-au făcut lansarea în Piaţa Revoluţiei, unde au susţinut un recital în faţa a 30.000 de spectatori. 

Proaspăt intrată în lumea showbizului românesc, câştigătoarea emisiunii "Vocea României" , Julie Mayaya, a intrat rapid în febra concertelor. În seara de Revelion, Julie Mayaya a susţinut primul său recital.  Ea a impresionat publicul din Piaţa Revoluţiei cu interpretarea pieselor "Something’s got a hold on me" şi "Rolling (Proud Mary)".

julie mayaya

"Aceasta este prima mea ieşire în public, primul meu concert de când am câştigat Vocea României. Totodată este şi prima dată când cânt în faţa unui public atât de numeros, în aer liber. Am avut emoţii foarte mari înainte de concert, la fel ca în emisiune, dar este incredibil că, tot ca atunci, imediat ce am urcat pe scenă, au dispărut toate. Nici măcar frigul nu l-am mai simţit iar experienţa pe care am trăit-o în Piaţa Revoluţiei a fost senzaţională", a declarat încântată Julie.

Dacă de Crăciun a preferat să stea alături de familie, de Revelion Giulia Anghelescu a plecat departe de România. Artista a susţinut un concert în Belek.  Ea a fost solicitată pentru un program artistic în hotelul de 5 stele din Turcia, Adam şi Eva, unde a mers însoţită de soţul său, Vlad Huidu. Cei vor îmbina utilul cu plăcutul şi  vor mai petrece câteva zile în Turcia. 

Prezentatoarea TV Andreea Esca a petrecut Revelionul alături de cei dragi, dar nu a uitat nici de fanii săi, cărora le-a făcut o urare specială pe reţeaua de socializare Facebook, oferindu-le şi o imagine mai puţin obişnuită. De Revelion, vedeta de la Pro TV a renunţat la imaginea sobră şi a îmbrăcat o rochie aurie cu paiete, iar accesoriul de "rezistenţă" a fost o coroniţă de prinţesă cu mesajul "Happy New Year". 

andreea esca

Dacă unii au preferat să muncească, soţii Măruţă au renunţat la orice angajament pentru noaptea dintre ani şi au plecat pentru a patra oară în Dubai. Cei doi vor avea o vacanţă prelungită, pentru că se vor relaxa două săptămâni într-unul dintre cele mai luxoase resorturi ale emiratului arab. 

Actriţa Diana Dumitrescu şi soţul său, Ducu Ion, au petrecut şi ei noul an departe de România, într-o vacanţă exotică, pe o plajă din Thailanda.

Dana Rogoz a preferat şi ea o destinaţie exotică de Revelion. Actriţa se află de câteva zile în Cambodgia, de care se arată foarte încântată. 

dana rogoz
Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite